Futbol

"Bilic ile böyle bir karar aldık"

19 Eylül 2014 Cuma 00:02 - Son Güncelleme 19 Eylül 2014 Cuma 00:02

Beşiktaş'ın yeni transferleri Sosa, siyah-beyazlı ekipte ilk resmi maçına çıktı.

Beşiktaş'ın yeni transferi Jose Sosa, siyah-beyazlı forma ile ilk maçına çıktı.

Sosa, Asteras ile oynanan ve 1-1 sona eren UEFA Avrupa Ligi karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

"Şanssız bir gol oldu" 

Siyah-beyazlı futbolcu maç ile ilgili olarak, "Uzun zaman bekledim bu forma için. Yeni yolumda iyi bir başlangıç yapmak istiyordum bugün. İyi bir sonuç alamadık, ama takımın genel hali beni sevindirdi. Şanssız bir gol oldu bizim için. Böyle takımlar bu tarz pozisyonları beklerler ve genelde değerlendirirler. 90 dakikaya bakarsak üstün olan taraf bizdik, lig maçından daha iyi bir performans ortaya koyduk. Her şeye rağmen, sahadaki, stattaki olumsuz şartlara rağmen iyi bir performans ortaya koyduk. İyi bir potansiyel gösterdik, sonraki maçlara bakacağız"

"Hoca ile konuştuk bugün için böyle bir karar aldık"

Beşiktaş'ta ilk resmi maçına çıkması konusunda ise Sosa, "Hoca ile konuştuk bugün için böyle bir karar aldık. O bana değişik pozisyonlara, kenarlara koyabileceğini de söyledi. Başka pozisyonlarda da oynayabilirim" diye konuştu.

''Zemini bahane edecek değiliz''

Beşiktaşlı Cenk Tosun ise Asteras maçı sonrasında yaptığı açıklamada, şunları söyledi:

"Artık bu maçı unutup gruptaki diğer maçlara bakmak istiyoruz. Maç inişli çıkışlı oluyor genelde, iyi başladık maça ama. Şu an çok da düşüşte olduğumuzu düşünmüyorum. İki maçtır kötü zeminde oynuyoruz. Sadece biz değil rakiplerimizi de etkiliyor kötü zemin. Bugün çok yağmur yağdı. Bu yağmura rağmen yine iyiydi zemin. Yağmuru ya da zemini bahane edecek değiliz. Bu takım şampiyon olmak için her şeyi yapacaktır."

Sıradaki Haber
Ne Partizan, ne Tottenham
Yükleniyor lütfen bekleyiniz