Futbol

Bordalas: Ritmi yavaşça yükselttik

28 Kasım 2019 Perşembe 21:49 - Son Güncelleme 29 Kasım 2019 Cuma 01:47

UEFA Avrupa Ligi C Grubu 5. haftasında deplasmanda Trabzonspor'u 1-0 yenen Getafe'nin teknik direktörü Jose Bordalas, "Maçta ritmi yavaşça yükselttik ve sonuca ulaştık" diye konuştu.

Getafe Teknik Direktörü Jose Bordalas, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı konuşmada, Trabzonspor karşısında sonuca ikinci yarıda ulaştıklarını dile getirdi.

Aldıkları galibiyetten dolayı futbolcularını tebrik ettiğini belirten Bordalas, "Üst tura çıkabilmek için farklı senaryolar vardı. Maçta ritmi yavaşça yükselttik ve sonuca ulaştık. İspanya'da lig zor geçiyor, bu yüzden oyuncu değişikliğinin dozunu ayarlamak gerekiyor." ifadelerini kullandı.

Bordalas, Trabzonspor'un genç futbolcuların ağırlıklı olduğu bir kadro ile sahaya çıktığının sorulması üzerine, "Oyun tarzları hoşuma gitti. Gayet dinamik futbolcular vardı ve kazanmak istediler. Umarım antrenörleri ilerleyen maçlarda da kendilerine fırsat verir." değerlendirmesinde bulundu.

Karşılaşmanın ikinci yarısında yaptığı değişikliklere değinen Bordalas, forvet Jaime Mata'yı sahada iyi görünmediği gerekçesiyle oyundan aldığını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Sıradaki Haber
Ünal Karaman mücadeleden memnun
Yükleniyor lütfen bekleyiniz