Futbol

''En iyi oyunumuzu oynayacağız''

29 Temmuz 2015 Çarşamba 15:22 - Son Güncelleme 29 Temmuz 2015 Çarşamba 16:05

Rabotnicki'nin teknik direktörü Igor Angelovski, açıklamalarda bulundu.

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Trabzonspor ile karşılaşacak Makedonya temsilcisi Rabotnicki'nin teknik direktörü Igor Angelovski, 30 Temmuz Perşembe günü oynanacak maçta en iyi oyunlarını sahaya yansıtacaklarını söyledi.

Başkent Üsküp'te karşılaşmanın oynanacağı Filip II Arena'da düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Makedon teknik adam, Trabzonspor maçına hazır olduklarını aktararak, ellerinden gelenin en iyisini sahaya yansıtıp iyi bir sonuç almak istediklerini vurguladı.

Angelovski, Trabzonspor gibi önemli bir rakibe karşı oynamaktan onur duyduklarını belirterek, "Bu mücadeleden çok şey öğreneceğiz. Bu yaklaşımımı futbolcularımıza da anlatıyorum" diye konuştu.

Oyun sisteminde herhangi bir değişikliğe gitmeyeceklerini ve hücuma yönelik bir oyun sergileyeceklerini kaydeden Angelovski, "Bu oyun sistemi, takım tarafından yıllardır benimsendi. En iyi oyunumuzu sahaya yansıtacağız" ifadesini kullandı.

Rabotnicki'nin takım kaptanı Baze Ilijoski de takım arkadaşlarına güvendiğini ve onların elinden gelenin en iyisini sahaya yansıtacağına emin olduğunu söyledi.

Trabzonspor maçına iyi motive olduklarını belirten Ilijoski, "Taraftarların bize güvendiğinin farkındayız. İyi bir atmosfer hakim. En iyi sonucu almak için mücadele edeceğiz" dedi.

Ilijoski, rakipleri ne kadar iyi olursa kendilerinin de o kadar mücadele arzusuyla dolduğunu vurgulayarak, "Trabzonspor iyi bir takım. Bu nedenle biz de yüksek bir motivasyona sahibiz" şeklinde konuştu.

Sıradaki Haber
Trabzonspor, Rabotnicki deplasmanında
Yükleniyor lütfen bekleyiniz