Futbol

Fatih Terim: Beğendiğim bir skor oldu

01 Ekim 2021 Cuma 01:02 - Son Güncelleme 01 Ekim 2021 Cuma 01:26  |  Kaynak : AA

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim 0-0 berabere kaldıkları Marsilya maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Terim, ''4 puan, mağlup olmayan ve gol yemeyen bir Galatasaray Avrupa için önemli.'' dedi.

UEFA Avrupa Ligi E Grubu'nun 2. haftasında deplasmanda Marsilay ile 0-0 berabere kalan temsilcimiz Galatasaray gruptaki liderliğini korudu.

Karşılaşma sonrası konuşan teknik direktör Fatih Terim, ''Zor bir deplasmanda puan aldık. Şampiyonlar Ligi gibi bir grupta oynuyoruz. Lider dönüyoruz, bu bizim için önemli.'' dedi. Terim sözlerine şöyle devam etti:

"Beğendiğim bir skor oldu. Marsilya ile Marsilya'da değil, herhangi bir yerde oynamak zor. İyi analiz ettik. Dersimize iyi çalıştık. Bu platformda iyi bir mücadele ediyoruz. Avrupa'da olmayı hak ediyoruz ve yakışıyoruz diye düşünüyoum. Bugün burada olağanüstü mücadele etti oyuncularımız. Oyuncularımız Topsuz oyundaki disiplinleri bizim artımız ancak toplu oyundaki yetenekleri de topsuz oyundaki disiplinleri kadar iyi olmalı. 4 puan, mağlup olmayan ve gol yemeyen bir Galatasaray Avrupa için önemli. Cicaldau boş kaleye vuracaktı ama hakeme takıldı. Kale boş kaleci yok. Hakeme gösterdik, 'Şanssızlık' dedi."

Terim, ''Boey ve Marcao'nun bizim için ne kadar önemli olduğunu gördük. Milli takım arası onun için iyileşme olur. Sakat oyuncunun aynı zamanda fiziki özellikleri, atletik performansı da etkileniyor. O yüzden Sacha Boey bize lazım."

Tecrübeli teknik adam, maçta çıkan olaylar sonrası tribüne gitmesiyle ilgili ''Taraftarımıza 'Sakin olun' dedim ama Ermeni bayraklarıyla tahrik ettiler. Ses bombaları atıyorlar sürekli. Onlar atılınca durmayacaklar herhalde. Sürekli Ermeni bayrağı, Yunan bayrağı. Kolay değil o kadar büyük kitlenin içinde yürekleriyle bizi yalnız bırakmadılar." yorumunu yaptı.

Berkan Kutlu: Atmosferden etkilenmemeye çalıştım

''Bir görevim vardı ve bende bana verilen görevi en iyi şekilde yapmaya çalıştım. Lazio maçını kazandık, keşke burada da kazansaydık. Benim böyle bir atmosferde oynadığım ilk maç. İlk tecrübelerim. Atmosferden etkilenmemeye çalıştım."

Sıradaki Haber
Pedro Martins: Fırsatları ve hataları iyi değerlendirdik
Yükleniyor lütfen bekleyiniz