Futbol

''Fenerbahçe ile oynamak gurur''

19 Ağustos 2015 Çarşamba 19:35 - Son Güncelleme 19 Ağustos 2015 Çarşamba 21:22

Grigoriou: ''Evimizde ilk defa bu kadar güçlü bir takımı konuk edeceğiz''

Atromitos Teknik Direktörü Michalis Grigoriou, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda rakipleri Fenerbahçe'yle karşılaşacakları için gurur duyduklarını söyledi.

Peristeri Stadı'nda düzenlenen basın toplantısına İtalyan forvet oyuncusu Stefano Napoleoni ile katılan Grigoriou, çok zor bir maç oynayacaklarını kaydetti.

Fenerbahçe'nin çok güçlü bir takım olduğunu vurgulayan Yunan teknik adam, "Bizim için çok iyi bir maç olacağını düşünüyorum. Fenerbahçe gibi kuvvetli gibi bir takımla oynamaktan gurur duyuyoruz. Evimizde ilk defa bu kadar güçlü bir takımı konuk edeceğiz. Oyunu iki yönlü iyi oynayarak güzel bir sonuç almak istiyoruz" dedi.

Skor ne olursa olsun turu atlayan takımın İstanbul'daki rövanşta belli olacağını belirten Grigoriou, "Galip gelirsek veya berabere kalırsak iyi olur. Mağlup olursak çok kötü bir sonuç olur ama yine de İstanbul'a turist olarak gitmeyeceğiz. Sahamızda kaybetmezsek İstanbul'da enteresan bir maç oynarız. Futbolcularıma inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Karşılaşmaya çok iyi hazırlandıklarını vurgulayan Yunan çalıştırıcı, "Birbirimize inanarak galibiyet almaya çalışacağız. Fenerbahçe'nin orta sahası ve hücum hattı çok kuvvetli. Rakibimizin iyi futbolcuları arasında gol fırsatları arayacağız" şeklinde konuştu.

Fenerbahçe'nin çok kaliteli oyunculara sahip olduğunu dile getiren Grigoriou, "Diego'yu mu, Alves'i mi, Nani'yi mi, Van Persie'yi mi söyleyeyim? Hepsi iyi oyuncular. Fenerbahçe atak oynayacaktır. Biz de bu atakları önlemeye ve gol atmaya çalışacağız" değerlendirmesinde bulundu.

Grigoriou, geçen sezon Yunanistan'da Olympiakos'un başında şampiyonluk yaşayan Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Vitor Pereira'nın kendilerini çok iyi tanıdığını ve bunun sarı-lacivertli takım için avantaj olduğu sözlerine ekledi.

Napoleoni: "Fenerbahçe'ye saygı duyuyoruz"

İtalyan oyuncu Napoleoni, Fenerbahçe'ye saygı duyduklarını ancak iyi netice almak için ellerinden geleni yapacaklarını kaydetti.

İtalyan forvet oyuncusu sarı-lacivertli takıma karşı mücadele edecekleri için gurur duyduğunu aktararak, "Kazanmak için oynayacağız. Rövanş için avantajlı bir skor elde etmek istiyoruz. Bunun için mücadele edeceğiz" dedi.

Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldız futbolcusu Robin van Persie'nin geçen yıl Brezilya'da düzenlenen FIFA Dünya Kupası'nda İspanya'ya uçarak attığı kafa golüne benzer bir golü kendisinin de kaydettiği hatırlatılması üzerine gülerek, "O ünlü olduğu için golü daha fazla konuşuldu ama benim golüm daha güzeldi" ifadesini kullandı.

Yunan ekibi, karşılaşmanın hazırlıklarını kendi tesislerinde yaptığı antrenmanla tamamladı.

Sıradaki Haber
Avrupa Ligi'nde 22 maç!
Yükleniyor lütfen bekleyiniz