Futbol

Fenerbahçe'den saldırı açıklaması!

17 Eylül 2016 Cumartesi 21:41 - Son Güncelleme 17 Eylül 2016 Cumartesi 18:48

Fenerbahçe Kulübü, Ukrayna'da taraftara yapılan saldırı hakkında açıklama yaptı.

Fenerbahçe Kulübü, UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda Zorya takımıyla Odessa kentinde oynadıkları maç öncesinde, Ukraynalı taraftarların saldırısı sonucu 6 sarı-lacivertli taraftarın yaralandığını bildirdi.

Fenerbahçe Kulübünden 15 Temmuz Perşembe günü deplasmanda oynanan maçtan önce çıkan olaylarla ilgili yapılan açıklamada, "Ukrayna'nın Odessa şehrinde Zorya ile oynadığımız UEFA Avrupa Ligi karşılaşması öncesinde, Ukrayna'da takımımızı desteklemek için bulunan taraftarlarımıza orada yaşayan holiganlarca saldırılmış, yaralanan 6 taraftarımızın hastaneye kaldırıldığı ve olayların ulaştığı boyutların bilgisi olaylar yaşandığı anda tarafımıza ulaşmıştır." denildi.

Yaralanan taraftarlarla ilgili yetkililerle hemen irtibata geçildiğinin kaydedildiği açıklamada, "Kulübümüz, yaralanan taraftarlarımızla ilgili yetkililerle sürekli olarak irtibat halinde olmuş, yaralanan taraftarlarımızla ilgilenebilmesi için, Türkiye Ukrayna Büyükelçiliği ve Odessa Konsolosluğunun desteğiyle her bir taraftarımızın durumu yakından takip edilmiştir. Ayrıca, yönetim kurulu üyelerimiz, taraftarlarımız stattan en güvenli şekilde ayrılana kadar devlet görevlilerimiz ve yerel güvenlik görevlileriyle sürekli olarak istişarede bulunmuşlardır." ifadeleri kullanıldı.

Hem büyükelçilik hem de konsolosluk görevlilerine yardımlarından dolayı teşekkür edilen açıklamada, yaralanan taraftarlara da geçmiş olsun dileklerinde bulunuldu.

Sıradaki Haber
İşte Avrupa Ligi'nde 1. haftanın özetleri
Yükleniyor lütfen bekleyiniz