Futbol

"Fenerbahçe'nin gücünü biliyoruz"

16 Eylül 2015 Çarşamba 20:13 - Son Güncelleme 16 Eylül 2015 Çarşamba 20:19

Molde teknik direktörü Moe, F.Bahçe maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Molde Teknik Direktörü Erling Moe, UEFA Avrupa Ligi A Grubu ilk maçında 17 Eylül Perşembe günü Fenerbahçe'ye karşı takım olarak iyi bir oyun sergilemek istediklerini söyledi.

Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde düzenlenen basın toplantısına Norveç ekibinin futbolcusu Martin Linnes'le katılan Moe, takım olarak güçlü bir oyun ortaya koymaya çalışacaklarını ifade etti.

Moe, kendi güçlerinin farkında olduklarını anlatarak, şöyle konuştu:

"Fenerbahçe'nin de güçlü olduğunu biliyoruz ama rakibimiz karşısında sağlam durabilirsek bizim için iyi bir maç olacak. Bu grupta zayıf olduğumuzu düşünenlerin bizi fazla seyretmediğini düşünüyorum. Grubumuzda 3 büyük takım var. Bizim de kendi oyun planımız var. Sadece savunma değil hücum odaklı oynamak istiyoruz. Gücümüzü gösterebilirsek diğer takımları geçebiliriz."

Fenerbahçe'nin sakat futbolcularının kendileri için bir avantaj olmadığını savunan Norveçli teknik adam, "Fenerbahçe'nin yarın sahaya çıkacak oyuncularının çok kaliteli olduğunu biliyorum. Biz kendi oyunumuzu oynayacağız" dedi.

Moe, maç öncesi sakat oyuncularının bulunmadığını da sözlerine ekledi.

Linnes: " Fazlasıyla canlı bir taraftar grubu olacak"

Norveç temsilcisinin genç futbolcusu Martin Linnes, 17 Eylül Perşembe günü Fenerbahçe ile oynayacakları maçta kendilerini fazlasıyla canlı bir taraftar topluluğunun beklediğini söyledi.

Linnes, Avrupa Ligi'nde mücadele edecekleri için mutlu olduklarını belirterek, "Hem kulüp hem oyuncular olarak burada maça çıkacağımız için mutluyuz. Stada çıktığımızda çok kalabalık ve fazlasıyla canlı bir taraftar grubu olacaktır. Bu da bizim yarınki maça istekli çıkmamızı sağlar" şeklinde konuştu.

Geçen sezon devre arasında transferi için ismi Beşiktaş'la geçen Linnes, bu konu hakkında ise yorum yapmak istemediğini kaydetti.

Sıradaki Haber
Beşiktaş kafilesi Tiran'da!
Yükleniyor lütfen bekleyiniz