Futbol

Galatasaray'da kadro değişiyor

02 Ağustos 2021 Pazartesi 13:07 - Son Güncelleme 02 Ağustos 2021 Pazartesi 13:17  |  Kaynak : TRT SPOR

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde İskoç ekibi St. Johnstone ile oynayacağı 3. eleme turu maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik direktör Fatih Terim, perşembe günü oynanacak karşılaşmada yeni transferlere de görev vermeyi planlıyor.

Galatasaray'da kadro değişiyor. Teknik direktör Fatih Terim, PSV Eindhoven maçına oranla St. Johnstone mücadelesine farklı bir takımla çıkmayı düşünüyor.

Tecrübeli teknik adam, İskoç rakibi karşısında yeni transferlere şans vermeye hazırlanıyor.

Rumen futbolcu Cicaldau, bu sezon eski takımı Craiova ile Avrupa maçına çıktığı için gruplardan itibaren forma giyebilecek. Aytemiz Alanyaspor'dan hazır olarak gelen Berkan Kutlu’nun orta sahada 6 numara pozisyonunda görev yapacağı belirtildi.

Sarı kırmızılarda beklerin de değişmesi bekleniyor. Fatih Terim sol bekte Ömer Bayram’ın yerine yeni transfer Patrcik Van Aanholt’u oynatacak. Tecrübeli çalıştırıcının sağ bekte ise Yedlin ve Boey arasındaki tercihini henüz yapmadığı, ancak Boey’in maç kadrosunda olacağı ifade edildi.

67 yaşındaki teknik adam Avrupa mücadelesinde genç ve enerjik bir takım ile mücadele etmeyi planlıyor. Sağ kanatta Kerem Aktürkoğlu, sol kanatta ise genç futbolcu Barış’ın oynama ihtimalinin olduğu öğrenildi.

Merkez orta saha ise Aytaç Kara ve Emre Kılınç ikilisinden oluşacak. Fatih Terim’in forvetteki ilk tercihinin ise Mısırlı Muhammed’den yana olacağı kaydedildi.

Bu arada Galatasaray, St. Johnstone maçlarında görev yapacak oyuncuların listesini UEFA'ya bildirdi. Oğulcan Çağlayan, Emre Akbaba, Fatih Öztürk, Cicaldau, Jimmy Durmaz ve Ozornwafor listede yer almadı. 

Sıradaki Haber
Galatasaray'da, St. Johnstone mesaisi
Yükleniyor lütfen bekleyiniz