Futbol

Hapoel Beer-Sheva - Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

14 Şubat 2017 Salı 14:58 - Son Güncelleme 16 Şubat 2017 Perşembe 10:17

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi son 32 turunun ilk maçında İsrail ekibi Hapoel Beer-Sheva'ya konuk olacak.

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi son 32 turunun ilk maçında 16 Şubat Perşembe akşamı İsrail ekibi Hapoel Beer-Sheva ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Temsilcimiz, İsrail'den rövanş için avantajlı bir skorla dönmeyi planlıyor.

Turner Stadyumu'nda oynanacak mücadele saat 23.05'te başlayacak. Müsabakada İngiltere Futbol Federasyonundan Martin Atkinson düdük çalacak. Mücadelede Atkinson'ın yardımcılıklarını Stephen Child ve Stuart Burt üstlenecek.

Kritik mücadele Tivibu Spor ve TRT Radyo 1'den canlı yayınlanacak. Hakemin bitiş düdüğünden kısa süre sonra maçın özetini ve hemen arkasından banttan yayınını TRTSPOR'dan izleyebilirsiniz.

Mücadelenin canlı anlatımı, özeti ve diğer tüm ayrıntılarına trtspor.com'dan da ulaşabilirsiniz...

23 Şubat Perşembe günü saat 21.00'de İstanbul'da oynanacak Beşiktaş - Hapoel Beer-Sheva rövanş maçı ise TRT 1'den canlı yayınlanacak.

Şampiyonlar Ligi'nde üst tura çıkmayı son anda kaçıran siyah-beyazlı temsilcimiz, Napoli ve Benfica'nın ardından grubunu üçüncü bitirip Kupa-2'de yoluna devam etme hakkı kazananmıştı.

İsrail temsilcisi Hapoel Beer-Sheva ise UEFA Avrupa Ligi grubunda İngiltere Premier Lig ekibi Southampton ve İtalya Ligi'nin güçlü takımlarından Inter'i geride bırakarak bir üst tura yükselmişti. 

Beşiktaş'ın UEFA'ya listesinde şu futbolcular bulunuyor:

Fabricio Ramirez, Matej Mitrovic, Adriano Correia, Dusko Tosic, Ricardo Quaresma, Vincent Aboubakar, Atiba Hutchinson, Oğuzhan Özyakup, Ömer Şişmanoğlu, Tolgay Arslan, Necip Uysal, Cenk Tosun, Tolga Zengin, Marcelo Guedes, Andreas Beck, Atınç Nukan, Ryan Babel, Gökhan Gönül, Gökhan İnler, Caner Erkin, Anderson Talisca, Utku Yuvakuran.

Sıradaki Haber
Fenerbahçe turu Kadıköy'e bıraktı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz