Futbol

"Hedefimiz gruptan çıkmak"

02 Ekim 2020 Cuma 15:42 - Son Güncelleme 02 Ekim 2020 Cuma 16:57  |  Kaynak : TRT SPOR

Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, kura çekimi sonrası TRT SPOR'a konuştu. Ülke puanına dikkat çeken Çalımbay, Sivasspor'u gruptan çıkarmak istediğini söyledi.

Avrupa'daki iki temsilcimizden biri olan DG Sivasspor, UEFA Avrupa Ligi I Grubu'nda Villarreal, Karabağ ve Maccabi Tel-Aviv ile eşleşti.

TRT SPOR'a konuşan Çalımbay, "Diğer gruplara baktığınız zaman iyi bir grup gibi görünüyor. Rakiplerimizin maçlarını şimdi tek tek izleyeceğiz. Benim en büyük hedeflerimden biri de Avrupa'da başarılı olmaktı. Daha önce Denizlispor ve Beşiktaş'ta olduğum gibi. Sivasspor'u bu gruptan çıkarmak istiyorum." dedi. 

Gruptaki takımları da değerlendiren Çalımbay, "Villarreal'i ayırıyoruz ama diğer takımlar tabiki kapalı kutu. Onun için her şekilde çalışmamız gerekiyor. Zaten kadromuzu da ona göre yaptık, alternatifli bir kadro kurduk. Hem ligi hem de Avrupa'yı aynı şekilde götüreceğiz." şeklinde konuştu.

"Elimizden geleni yapacağız"

"Rakiplerimizi ezberleyip hem kendimiz hem Sivasspor hem de Türkiye için elimizden geleni yapacağız. Bu bize sorumluluk veriyor özellikle Türkiye'nin puan alması açısından. Ama sorumluluğun dışında bizi daha hırslı daha istekli de yapıyor."

Sıradaki Haber
Ianis Hagi'den Galatasaray maçı yorumu
Yükleniyor lütfen bekleyiniz