Futbol

"Juventus'tan korkmuyoruz"

17 Aralık 2013 Salı 14:57 - Son Güncelleme 17 Aralık 2013 Salı 15:01

Aslan: "Onlar bizden korksun!"

Trabzonspor Kulübü Basın Sözcüsü Yakup Aslan, UEFA Avrupa Ligi 2. turunda İtalya'nın Juventus takımı ile eşleşmelerine ilişkin olarak, "Avrupa'da daha iyi futbol oynayarak iyi sonuçlar alıyoruz. Juventus'tan korkmuyoruz, onlar bizden korksun" dedi.

Aslan yaptığı açıklamada, Juventus karşısında turu geçme mücadelesi vereceklerini belirterek, "Şimdiden rakibimizi elemek için planlarımızı yapmaya başladık. Devre arasında yapacağımız transferlerle daha da iyi şekilde rakibimizin karşısına çıkacağız" diye konuştu.

UEFA Avrupa Ligi'nde 12 maçta 9 galibiyet alarak mağlubiyet yüzü görmediklerini dile getiren Aslan, şöyle devam etti:

"Futbolcularımız, Avrupa maçlarına daha iyi konsantre oluyorlar. Avrupa'da daha iyi sonuçlar alıyoruz. Futbolcularımızı, aldıkları sonuçlar daha korkusuz hale getirdi, daha cesaretliyiz. Juventus'tan korkmuyoruz, onlar bizden korksun. Ben tur şanslarının eşit olduğunu düşünüyorum. Galatasaray'ın yaptığını biz de yapabiliriz. Avrupa Ligi'nde oynadığımız futbolu sürdürmemiz halinde Juventus karşısında turu geçeceğimize inanıyoruz."

Aslan, dün 2-2 berabere kaldıkları Bursaspor maçına çok iyi başladıklarını belirterek, "Maçın belli bölümlerinde iyi futbol oynadık ancak yorgunluk ve konsantrasyon eksikliği nedeniyle kalemizde goller gördük. Rakip ender ataklarının 2'sini gole çevirdi. Devre arasında yapacağımız transferlerle ikinci yarı çok daha iyi olacaktır" ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
"Olamaz! Yine Türkler"
Yükleniyor lütfen bekleyiniz