Futbol

"Kendimiz ettik, kendimiz bulduk"

23 Ekim 2013 Çarşamba 20:38 - Son Güncelleme 23 Ekim 2013 Çarşamba 20:58

Legia Varşova Teknik Direktörü Urban, Trabzonspor maçı öncesi konuştu.

UEFA Avrupa Ligi J Grubu üçüncü maçında Trabzonspor ile karşılaşacak Legia Varşova'nın teknik direktörü Jan Urban, kazanmak için savaşacaklarını söyledi.

Urban, karşılaşmanın oynanacağı Hüseyin Avni Aker Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında, Trabzonspor maçının gruptan çıkmaları açısından son şansları olabileceğini belirterek, "Onun için yarın iyi bir maç oynamalıyız. Grupta puan alamadık. Kendimiz ettik, kendimiz bulduk. Onun için hiçbir açıklamam yok. Yarın kazanmak için savaşacağız" dedi.

Urban, bir gazetecinin "Trabzonspor, hiç puan kaybetmedi. Buradan puan alabilecek misiniz?" sorusu üzerine, "Elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz ama gol atmamız lazım. Bu bizim için en önemli bir konu" diye konuştu.

Urban, her maça kazanmak için çıktıklarını belirterek, "Durumumuzun farkındayız. O yüzden yine de umutlu bir şekilde mücadele etmeye çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Polonyalı oyuncu Jakub Rzezniczak ise Trabzonspor'un favori olduğunu belirterek, "Ancak biz de iyi oynayarak puanlar almak istiyoruz. Çok iyi bir takıma karşı mücadele edeceğiz. Taktik ve her konuda güçlü olmamız ama ilk başta gol atmamız gerekiyor" dedi.

Bir Polonyalı gazetecinin, "Trabzonsporlu Adrian ile milli takım kampında sohbet ettiniz mi?" şeklindeki sorusuna, "Evet Adrian ile sohbet ettik. Teknik olarak çok iyi durumda olduğunu gördüm. Yarın ciddi bir karşılaşma bekliyoruz" cevabını verdi.


.
 

Sıradaki Haber
"Favori biziz ama..."
Yükleniyor lütfen bekleyiniz