Futbol

Konyaspor Avrupa Ligi için umutlu

16 Eylül 2016 Cuma 16:02 - Son Güncelleme 16 Eylül 2016 Cuma 14:31

"UEFA Avrupa Ligi'nde adımızdan söz ettireceğimize bir kez daha şahit olduk."

Konyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, UEFA Avrupa Ligi H Grubu'nda Shakhtar Donetsk'e 1-0 yenildikleri maçta bir puanı ellerinden kaçırdıklarını söyledi.

Baydar, AA'ya yaptığı açıklamada, UEFA Avrupa Ligi'ndeki ilk maçlarında Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk'e karşı iyi mücadele ettiklerini belirterek, şu ifadeleri kullandı:

"90 dakika boyunca savaştık. Maçın ilk dakikalarında bulduğumuz pozisyon gol olsa belki şu an başka bir şey konuşuyor olabilirdik. O pozisyondan sonra da yılmadık ve mücadeleye devam ettik. Maçın bitimine 15 dakika kala kalemizde gördüğümüz golle yenildik. Ukrayna temsilcisi karşısında bir puanı elimizden kaçırdık diyebiliriz. Önümüzde daha 5 maç var. UEFA Avrupa Ligi'nde adımızdan söz ettireceğimize bir kez daha şahit olduk."

Taraftarın desteğine de değinen Baydar, "Maçın başlamasından bitişine kadar hiç susmadılar. Konya'ya gelen Ukraynalılar taraftarımıza hayranlıkla baktı. İnşallah takımımız ve taraftarımızla Avrupa sahnesinde iyi şekilde yer almaya devam edeceğiz." diye konuştu.

Atiker Konyaspor'da Gençlerbirliği maçı hazırlıkları

Bu arada Atiker Konyaspor, ara vermeden Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında sahasında karşılaşacağı Gençlerbirliği karşılaşmasının hazırlıklarına başladı.

Teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde, Kayacık Tesisleri'nde gerçekleşen antrenmanda, Shakhtar Donetsk maçında ilk 11'de forma giyen futbolcular salonda yenilenme çalışması yaptı. Diğer oyuncular ise koşuyla başlayan idmanı pas çalışmasıyla sürdürdü. Antrenman, şut çalışmasıyla sona erdi.

Yeşil-beyazlılar, 18 Eylül Pazar günü sahasında Gençlerbirliği ile karşılaşacak.

Sıradaki Haber
Serkan Kırıntılı, UEFA'da haftanın oyuncusuna aday
Yükleniyor lütfen bekleyiniz