Futbol

"Küçük bir avantajla dönüyoruz"

19 Şubat 2016 Cuma 00:59 - Son Güncelleme 19 Şubat 2016 Cuma 00:06

G.Saray ile 1-1 berabere kalan Lazio'nun teknik direktörü, temkinli konuştu.

UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ilk maçında Galatasaray ile 1-1 berabere kalan İtalyan ekibi Lazio'nun teknik direktörü Stefano Pioli, rövanş öncesi küçük de olsa bir avantaj elde ettiklerini söyledi.

Müsabakanın ardından gerçekleştirilen basın toplantısında konuşan Stefano Pioli, maçın 1-1'lik skorunu adil bulduğunu belirterek, "Kazanmayı istiyorduk. Elimize fırsatlar da geçti ama değerlendiremedik. İlk yarının başında yediğimiz gol tüm dengemizi bozdu ancak sonrasında toparlanmasını bildik. Bu skor bize az da olsa avantaj sağlıyor. Evimize çok küçük bir avantajla dönüyoruz" diye konuştu.

Galatasaray'ın karşılarına beklemediği 4-5 oyuncuyla çıktığını aktaran İtalyan çalıştırıcı, "Ancak bizim beklediğimiz, Avrupa'da bildiğimiz, hücumda her zaman hızlı ve tehlikeler oluşturan bir Galatasaray vardı. Biz elimizden geleni yaptık ve şimdi rövanşa bakıyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

"Bu kadar korkak bir Galatasaray bekliyor muydunuz?" şeklindeki bir soru üzerine Pioli, "Bu görüşe katılmıyorum. Bence sahaya dengeli bir kadroyla çıktılar ve bu tercihler maçta da kendini gösterdi. Karşılarında Lazio var ve hücum organizasyonlarımızla işlerini zorlaştırmaya çalıştık. Bunu da başardığımızı düşünüyorum" yanıtını verdi.

Sıradaki Haber
Göçek'in yönettiği maçta kazanan yok
Yükleniyor lütfen bekleyiniz