Futbol

Marcao: Pozisyon penaltı değildi

14 Şubat 2019 Perşembe 23:34 - Son Güncelleme 14 Şubat 2019 Perşembe 23:46

Benfica'ya sahasında 2-1 yenilen temsilcimiz Galatasaray'ın Brezilyalı stoperi Marcao, "Açık yüreklilikle söyleyebilirim ki pozisyon penaltı değildi" diye konuştu.

UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ilk maçında Benfica'ya sahasında 2-1 yenilen temsilcimiz Galatasaray'ın Brezilyalı stoperi Marcao, Portekiz ekibi lehine verilen penaltı pozisyonunu değerlendirdi. Marcao, "Açık yüreklilikle söyleyebilirim ki pozisyon penaltı değildi" ifadelerini kullandı.

Karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa konuşan Marcao, şu ifadeleri kullandı:

“Penaltı pozisyonunun içinde ben vardım. Bugüne kadar her zaman dürüst olmayı ilke edindim. Açık yüreklilikle söyleyebilirim ki pozisyon penaltı değildi. Şikayet etmeyi seven bir insan değilim, zaten bu saatten sonra o kararı değiştiremeyiz. Maça gelince yaptığımız hatalar vardı. O hataları bir an önce düzeltmemiz gerekiyor. Bu maçı bir kenara bırakıp ikinci maça hazırlanmamız gerekiyor. Bugünkü maçta çok hatamız oldu. Bu seviye bu hataları kaldırmıyor, bu hataları yapmamamız gerekiyordu. Bu maçı bir kenara bırakmamız gerekiyor, önümüzde bir maç daha var. O maça en iyi şekilde hazırlanacağız.” 

Kaynak: TRTSPOR

Sıradaki Haber
Fatih Terim: İşimiz çok zor
Yükleniyor lütfen bekleyiniz