Futbol

Mönchengladbach'ta son dakika golü sevinci

03 Ekim 2019 Perşembe 22:58 - Son Güncelleme 03 Ekim 2019 Perşembe 23:04

Son dakikada attığı golle temsilcimiz Medipol Başakşehir ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Borussia Mönchengladbach'ın teknik direktörü Marco Rose, "Son dakikada attığımız beraberlik golü bizim için çok önemliydi" dedi.

UEFA Avrupa Ligi J Grubu 2. hafta maçında temsilcimiz Medipol Başakşehir'e konuk olan Alman ekibi Borussia Mönchengladbach, son dakida bulduğu golle sahadan 1 puanla ayrıldı.

Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Borussia Mönchengladbach Teknik Direktörü Marco Rose, son dakikada attıkları beraberlik golünün önemine değindi.

Gruptaki hedeflerinin değişmediğini dile getiren Rose, "İlk 15 dakika gayet iyi bir maç sergiledik. Daha sonra pas hataları yapmaya başladık. Takımımız alanları yeterince koruyamadı. Son dakikada attığımız beraberlik golü bizim için çok önemliydi. Maç boyunca performansımızın daha yüksek olması gerekiyor. Grupta diğer maçın berabere bitmiş olması bizim için bir şeyi değiştirmez. Kalan maçlarımıza bakacağız." diye konuştu.

Kaynak: AA

Sıradaki Haber
Okan Buruk üzgün
Yükleniyor lütfen bekleyiniz