Futbol

Muslera: Liderliği korumak için sahada olacağız

08 Aralık 2021 Çarşamba 19:45 - Son Güncelleme 08 Aralık 2021 Çarşamba 20:00  |  Kaynak : TRT SPOR

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray'ın Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera Lazio maçı öncesi, "Biz liderliği korumak için sahada olacağız, Lazio da liderlik için... Roma'dan en iyi şekilde ayrılmak istiyoruz" dedi.

Fernando Muslera'nın açıklamalarından satır başları şöyle:

“Benim için gerçekten bazı duygular çok hakim olacak. Roma’da çok önemli bir dönem geçirdim. Yarınki maç bizim için çok önemli olacak. Genç bir takımız ama büyük bir emek göstererek buraya kadar geldik. Disiplinimizden taviz vermedik.”

“Biz de iddialıyız. Aynı zamanda cesaretle bu maçı göğüsleyip, en iyi şekilde Roma’dan ayrılmak istiyoruz.”

“Burada çok keyifli günler geçirdim. O zamanlar çok gençtim. Benim gelişmemi beklediler. Çok güzel bir ilişkimiz oldu, Lazio’yla önce İtalya Kupası’nı sonra da İtalya Süper Kupası’nı kazandık. Taraftarın desteğini her zaman arkamda hissettim.”

“İki takım arasında çok da büyük fark görmüyorum. Biz genç bir takımız. Korkusu olmayan bir takımız. Lazio ise daha deneyimli, organize bir takım. Benim görüşüm, ilk maçta olduğu gibi hata yapanın kaybedeceği bir durum olacak.”

Soru: “O zaman finalde görüşürüz diyebilir miyiz?”

“Umarım öyle olur. Tanrı izin verirse biz de turnuvanın sonuna kadar gitmeyi hedefliyoruz.” 

“Şu anda lideriz. Biz liderliği korumak için sahada olacağız, Lazio da liderlik için. İki takım da kupanın sonuna kadar gitme kapasitesine sahip. Gruplardan sonra turnuva çok zorlanacak. Hayaller ve hedeflerin ortak olduğunu düşünüyorum.”

Sıradaki Haber
Maurizio Sarri: Galatasaray zorlu bir rakip
Yükleniyor lütfen bekleyiniz