Futbol

"Oyuncular ve biz maça hazırız"

27 Kasım 2013 Çarşamba 18:49 - Son Güncelleme 27 Kasım 2013 Çarşamba 19:07

Mustafa Akçay, Trabzonspor'a yakışan mücadeleyi sahaya yansıtacaklarını söyledi.

UEFA Avrupa Ligi J Grubu'nda sahasında Kıbrıs Rum kesiminin Apollon Limassol takımıyla karşılaşacak Trabzonspor'un teknik direktörü Mustafa Akçay, "Umarım işler beklediğimiz gibi gittiğinde 32 takımın içerisine girmenin sevincini ve mutluluğunu camia olarak yaşamış olacağız" dedi.

Bordo-mavili takımın genç oyuncusu Kadir Keleş ile maçın oynanacağı Hüseyin Avni Aker Stadı'nda düzenlenen basın toplantısına katılan Akçay, rakipleriyle prestij maçlarından birine çıkacaklarını belirterek, "Umarım işler beklediğimiz gibi gittiğinde 32 takım içerisine girmenin sevincini ve mutluluğunu camia olarak yaşayacağız. Oradaki başlangıçla birlikte de Avrupa Ligi'ndeki başarılarımızı daha önceki yıllarda olduğu gibi sürdürmek istiyoruz" diye konuştu.

"Trabzonspor'a yakışan mücadeleyi sahaya yansıtmak istiyoruz" diyen Akçay, "Bunun da yolu yarın akşamki müsabakadan geçiyor. Oyuncular ve biz maça hazırız. Futbolun kendine ait bir sistemi var. Mücadele etmeden, oynanmanadan hiçbir müsabaka kazanılmıyor. Biz de umarım bu mücadeleyi sahaya yansıtırız ve işler istediğimiz gibi gelişir" ifadelerini kullandı.

"Dişe diş bir maç olacak"

Sol kanat oyuncusu Kadir Keleş ise maçın mücadele gücü yüksek olacağını belirterek, "Bunun bilincindeyiz. Dişe diş bir maç olacağına inanıyorum. Beraberliğe garantilemiş olacağız ama bizim hedefimiz grubu lider bitirmek. 3 puan bizi daha ileriye taşıyacaktır" dedi.

Elinden geleni yapacağını ifade eden Kadir Keleş, "Takım arkadaşlarım da bu maçın bilincinde. İnşallah galip gelen biz oluruz. Taraftarlarımızı da sevindirmek istiyoruz. Ligde durumumuz üst seviyede olmasa da onları mutlu etmek için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

Sıradaki Haber
UEFA Avrupa Ligi'nde 5.hafta
Yükleniyor lütfen bekleyiniz