Futbol

Pereira'dan 4 değişiklik

25 Şubat 2016 Perşembe 18:39 - Son Güncelleme 25 Şubat 2016 Perşembe 16:46

Vitor Pereira, L. Moskova'yla oynadıkları maçta takımında 4 değişiklik yaptı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, UEFA Avrupa Ligi son 32 turu rövanşında Lokomotiv Moskova'yla oynadıkları maçta takımında 4 değişiklik yaptı.

Lokomotiv Stadı'nda oynanan maçta Portekizli teknik adam, Spor Toto Süper Lig'de son oynadıkları Bursaspor maçının ilk 11'inde 4 değişikliğe gitti.

Pereira, cezalı Diego Ribas'ı kadroya alamazken kaleci Volkan Demirel, Caner Erkin ve Jose Fernandao'yı yedek soyundurdu. Portekizli çalıştırcı, bu futbolcuların yerine kaleci Fabiano Ribeiro, Hasan Ali Kaldırım, Ozan Tufan ve Robin van Persie'ye şans tanıdı.

Sarı-lacivertlilerin yedek kulübesinde Volkan, Caner ve Fernandao'nun yanı sıra Uygar Mert Zeybek, Şener Özbayraklı, Michal Kadlec ile Alper Potuk yer aldı.

Moskova'ya getirilen isimlerden Ramazan Civelek ve Ertuğrul Taşkıran ise kadroda yer almadı.

Van Persie ilk 11'e döndü

Fenerbahçe'nin Hollandalı futbolcusu Van Persie, bir maçlık aranın ardından tekrar ilk 11'de sahaya çıktı.

Pereira, Bursaspor maçında yedek kulübesinde oturttuğu Van Persie'yi bu sefer Fernandao'nun yerine tercih etti.

Sarı-lacivertlilerin teknik direktörü savunmanın solunda da değişikliğe giderek Caner'i yedek oturtup, Hasan Ali'ye ilk 11'de şans tanıdı.

Avrupa maçlarında kaledeki tercihini değiştirmeyen ve Fabiano'yu oynatan Portekizli çalıştırıcı, cezalı Diego'nun yerine ise ilk maçta olduğu gibi yine Ozan Tufan'a görev verdi.

Öte yandan Pereira, Lokomotiv Moskova'yla oynanan ilk maçın 11'inde ise tek değişikliğini Caner'in yerine Hasan Ali'yi oynatarak yaptı.

Fenerbahçe'de 4 eksik

Fenerbahçe, Rus ekibi karşısına 4 futbolcusundan yoksun çıktı.

Sarı-lacivertlilerde kırmızı kart cezalısı Diego Ribas ile sakatlıkları bulunan Raul Meireles, Abdoulaye Ba ve Lazar Markovic, Rusya deplasmanında forma giyemedi.

Yoğun güvenlik önlemleri

Karşılaşma öncesi yoğun güvenlik önlemleri alındı.

Fenerbahçe kafilesi stada gelirken dün olduğu gibi yollar yine trafiğe kapatıldı. Polis eşliğinde stada gelen sarı-lacivertli kafile herhangi bir sıkıntı yaşamadı.

Maçın oynanacağı Lokomotiv Stadı'nın etrafındaki güvenlik önlemleri de dikkati çekti. Çok sayıda güvenlik görevlisi stat çevresinde önlem alırken, atlı polislerin sürekli stadın etrafında tur attığı gözlendi.

Öte yandan Rus polisi maçı takip etmek için Moskova'ya gelen Türk gazeteciler için de güvenlik önlemi aldı. Türk gazetecilerin kaldığı otelde gün boyu 9-10 kişilik polis ekibi nöbet tuttu.

Fenerbahçe taraftarı polis eşliğinde stada alındı

Fenerbahçe taraftarları polis eşliğinde stada alındı.

Sarı-lacivertlileri yalnız bırakmayan 50'ye yakın Fenerbahçeli taraftarlar için de güvenlik önlemleri uygulandı. Fenerbahçeli taraftarların yer aldığı kale arkası tribüne Rus taraftarlar alınmadı

Toplam 28 bin 800 kişilik Lokomotiv Stadı boş kaldı. Rus taraftarlar maça beklenen ilgiyi göstermeyince statta büyük boşluklar oluştu. Yaklaşık 5 bin Rus taraftar takımlarına destek verdi.

Öte yandan Rusya'nın özel uçağa izin vermemesi nedeniyle, Fenerbahçe Kulübü maça gelmesi için Türkiye'deki taraftarları için herhangi bir organizasyon yapmadı.

Maç soğuk havada oynandı

Lokomotiv Moskova ile Fenerbahçe arasındaki karşılaşma oldukça soğuk bir havada oynandı.

Maç günü aralıklarla kar yağan Moskova'da, karşılaşma saatinde kar yağışı olmadı. Hava sıcaklığı ise -2 dereceye kadar düştü.

Lokomotiv Moskova'da 3 değişiklik

Lokomotiv Moskova Teknik Direktörü Igor Cherevchenko, ilk maça göre 3 değişiklik yaparak takımını sahaya çıkardı.

Rus teknik adam, cezalı Dimitri Tarasov'dan yararlanamazken ilk maçta oynayan Petar Skuletic ile Renat Yanbaev'i yedek bıraktı. Cherevchenko, bu oyuncuların yerine cezası biten Vedran Corluka, Aleksandr Kolomeytsev ile Aleksei Miranchuk'a şans tanıdı.

Sıradaki Haber
Lazio-G.Saray maçı öncesi gerginlik
Yükleniyor lütfen bekleyiniz