Futbol

Rostov hedefi belirledi

20 Ağustos 2014 Çarşamba 19:34 - Son Güncelleme 20 Ağustos 2014 Çarşamba 21:51

Rostov Teknik Direktörü,"Alacağımız gollü beraberlik işimize yarayacaktır" dedi.

Trabzonspor'un, UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında yarın karşılaşacağı Rostov'da, teknik direktör Miodrag Bozoviç, alacakları gollü beraberliğin işlerine yarayacağını söyledi.

Bozoviç, maçın oynanacağı Hüseyin Avni Aker Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında, çok önemli bir maça çıkacaklarını belirterek, "Yıllar sonra Rostov, UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacak. Buradan alacağımız gollü beraberlik işimize yarayacaktır" dedi.

Trabzonspor'u yakından takip ettiklerini ifade eden Bozoviç, şunları söyledi:

"Yaşadığı tarihi başarıları, müzesine getirdiği kupaları biliyoruz. Türkiye'de güçlü seyirci tarafından desteklendiğini biliyoruz. Biz ocak ayında Antalya'da idmanlarımızı yapıyoruz. İnsanların Türkiye'deki futbola bakışını her yerde görmek mümkün. Stat, atmosfer çok mükemmel. Geçen yıl son 2-3 maçınızı izledik. UEFA Ligi'ndeki başarınızı takdire şayan buluyoruz. Yarınki maç için biz de elimizden geleni yapacağız."

Rostov hazırlıklarını tamamladı

Bu arada Rostov, karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı.

Rus temsilcisi, maçın oynanacağı Hüseyin Avni Aker Stadı'nda karşılaşma öncesi son antrenmanını yaptı.

İlk 15 dakikası basın mensuplarına açık olan antrenmanda futbolcular, koşunun ardından dar alanda pas çalışması gerçekleştirdi. Daha sonra da karşılaşmanın taktik antrenmanı yapıldı.

İLGİLİ VİDEOLAR

Sıradaki Haber
Tura "mucize" dedi
Yükleniyor lütfen bekleyiniz