Futbol

Şenol Güneş: Büyük iş yaptık

30 Kasım 2018 Cuma 01:08 - Son Güncelleme 30 Kasım 2018 Cuma 09:07

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, UEFA Avrupa Ligi'nde 2-0 geriden gelip 3-2 kazandıkları Sarpsborg maçının ardından "Dar bir kadroyla geldik, büyük bir iş yaptık." ifadelerini kullandı.

 

Güneş, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada ''2-0'ı da biz yaptık, 3-2'yi de biz yaptık. Oyuncuların birçoğunun kasıklarında şişkinlik var şu anda. İlk yediğimiz gol ve sonra paniklememiz sıkıntılıydı. Sonra Allah yardım etti. İyi niyetli olunca Allah da yardım ediyor'' dedi.

İkinci yarıdaki farkla ilgili konuşan tecrübeli teknik adam, ''Biz bir şey yapmıyoruz, kendiliğinden gelişiyor. Oyuncular ne yapacağını biliyor. Önemli olan oyuncuların ruhunu vermesi. Şu maçta hiçbir oyuncuya bir şey söyleyemem. Dar bir kadroyla geldik, büyük bir iş yaptık.

Bu galibiyet bize avantaj sağladı. Dün bu avantajımız yoktu. Rakip karşılaşmaya bizim hatalarımızdan yararlanarak iyi başladı. Maçın sonunda ise kazanan taraf olmayı başardık. Olumsuzluklara rağmen galibiyeti almayı bildik. Yediğimiz erken goller paniğe yol açtı ancak bına rağmen oyundan düşmedik.

Yediğimiz goller beklenecek goller değildi. Paniğe rağmen oyundan düşmedik. Oyuna ortak olduk ve kazanma duygusunu hep diri tuttuk. Oyuncularım, daha iyi olduklarını göstermek için sahadaydılar ve bunu gösterdiler..'' dedi.

Galatasaray derbisi hakkında da değerlendirmelerde bulunan Güneş, ''Sabah sekiz civarında İstanbul'da olacağız. Şartlar itibarıyla çok kötü bir deplasmana düştük. Bazı oyuncularımızın sahanın zemini nedeniyle kasıklarında çekme oldu. Yorgun olan oyuncular var. İdmanı az olan oyuncular var. Cuma günü akşama kadar toparlanmaya çalışacağız. Cumartesi de kampa girip Galatasaray maçına çıkacağız'' ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Sarpsborg Beşiktaş maç özeti 2-3
Yükleniyor lütfen bekleyiniz