Futbol

Güneş: "Mağlubiyet acı verici ama daha da kötüsü..."

05 Ekim 2018 Cuma 00:39 - Son Güncelleme 05 Ekim 2018 Cuma 06:40

UEFA Avrupa Ligi I Grubu ikinci maçında İsveç'in Malmö takımına deplasmanda 2-0 yenilen Beşiktaş'ın teknik direktörü Şenol Güneş, geriye düştükten sonra gol pozisyonu üretememeleri ve rakibin oynamasına izin vermelerinin üzüntü verici olduğunu söyledi.

Güneş, Yeni Malmö Stadı'nda oynanan müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında, galibiyeti hak ettiği için Malmö'yü tebrik ettiğini belirtti.

Kazanmayı düşündükleri bir maçı kaybettiklerini dile getiren Güneş, "İlk 30 dakikada oyunun içindeydik. İlk yarının son bölümünde rakip oyuna hakim oldu. Yediğimiz ilk golden sonra her şey bizim için kötü gitti." ifadelerini kullandı.

Karşılaşmada ilk 11'de forma giyen ve sonradan oyuna dahil olan siyah-beyazlı oyuncuların çoğundan verim alamadıklarını anlatan Güneş, şöyle konuştu:

"Mağlubiyet acı ve üzüntü verici ama daha da kötüsü 1-0 ve 2-0'dan sonra pozisyon üretemeyen ve rakibin oynamasına izin veren dağınık bir görüntü ortaya koymamızdı. Oynayan oyuncular olsun, giren oyuncular olsun birçoğu oyun içinde verimsizdi. Oyuncu kalitemiz sonuca katkı yapmadı. Bir maç istemeden kazanılmaz. Kaybettiğimiz için üzgünüz çünkü buradan en az beraberlikle ayrılıp avantaj elde etmek istiyorduk ama maalesef mağlup olduk. Şimdi her takım grupta ortak oldu."

Sıradaki Haber
Malmö Beşiktaş maç özeti 2-0
Yükleniyor lütfen bekleyiniz