Futbol

Solbakken Başakşehir maçı için temkinli

09 Mart 2020 Pazartesi 12:51 - Son Güncelleme 09 Mart 2020 Pazartesi 13:04

Kopenhag Teknik Direktörü Staale Solbakken, Medipol Başakşehir maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Solbakken, "Baskıdan kurtulup, belli bölümlerde kendi oyunumuzu oynayabilecek miyiz? Hep birlikte göreceğiz" dedi.

Medipol Başakşehir, UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında Perşembe günü Kopenhag'ı ağırlayacak.

Türk basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Danimarka temsilcisinin teknik direktörü Staale Solbakken, kendilerini zor bir karşılaşmanın beklediğini söyledi.

"Türk futbolu hakkında Dame N'Doye'dan bilgi alıyorum"

Solbakken, "Rakiplerimizi tanıyoruz, iyi bir takım ve tecrübeli oyunculardan oluşuyor. Türk futbolcunda Fenerbahçe ve daha önce Şampiyonlar Ligi'nde karşılaştığımız Galatasaray'ı tanıyoruz. Daha önce Kopenhag'da oynayan Atiba Hutchinson ile Alexander Sörloth'u takip ediyoruz. Muhtemelen bizi belli periyotlarda baskı altına alacaklar. Baskıdan kurtulup, belli bölümlerde kendi oyunumuzu oynayabilecek miyiz hep birlikte göreceğiz. Türk futbolu hakkında Dame N'Doye'dan bilgi alıyorum" ifadelerini kullandı.

Dame N'Doye: "Yeniden Türkiye'de olacak olmak çok güzel" 

Senegalli golcü Dame N'Doye "Yeniden Türkiye'de olacak olmak çok güzel" ifadesini kullanırken, takım kaptanı Zeca ise turun favorisinin olmadığını söyledi. 

Eski Trabzonsporlu golcü Dame N'Doye ise "Yeniden Türkiye'de olacak olmak çok güzel. Türkiye'de çok fazla arkadaşım var ve hala onlarla konuşuyorum. Medipol Başakşehir'in çok iyi oyuncuları var ve bazılarını tanıyorum. İki iyi takım arasında güzel bir maç olacak. Şansın bizimle olmasını umuyorum" dedi.

Zeca: "Turun favorisi yok"

Kopenhag'ın kaptanı Zeca ise zor bir maça çıkacaklarını vurguladı. Zeca, "Ligde zirvedeler. Portekiz asıllıyım, Sporting Lizbon'a karşı maçlarını izledim. İlk maç çok zordu ancak ikinci karşılaşmada geri dönüş yapabileceklerini gösterdiler. Turun favorisi yok. Türkiye'deki maçta kendi oyunumuzu kabul ettirip, gol yemeden ikinci maç için avantajlı bir skor elde edip, turu evimizde geçmek istiyoruz" diye konuştu. 

Kaynak: TRT SPOR

Sıradaki Haber
Kopenhag - Başakşehir maçı seyircisiz
Yükleniyor lütfen bekleyiniz