Futbol

"Şu anda ligi düşünmüyoruz"

08 Aralık 2021 Çarşamba 15:01 - Son Güncelleme 08 Aralık 2021 Çarşamba 15:15  |  Kaynak : TRT SPOR

Temsilcimiz Fenerbahçe'de oyuncu Jose Sosa, Eintracht Frankfurt maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Sosa," Şu anda ligi düşünmüyoruz. Bu maçtan sonra ligi düşünmeye başlayacağız. Bu ligi tanıyorum. Son haftalarda her şey olabilir." dedi.

 Fenerbahçe oyuncusu Jose Sosa, Eintracht Frankfurt maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

 Jose Sosa, " Bu turnuvaya saygı duyduğumuzu gösterecek bir performans sergilememiz gerekiyor. Bizim için önemli bir maç olacak." dedi. 

Ligi iyi tanıdığını ifade eden Sosa şunları dile getirdi:

"Yarınki evimizde oynayacağımız maç için heyecanlıyız. Bu turnuvaya önem verdiğimizi göstermek istiyoruz. Grubu kaçıncı sırada bitirdiğimizin önemi olmadan. Avrupa maçı olması sebebiyle bu maçı önemsiyoruz. Şu anda ligi değil bu maçı düşünüyoruz. Bu maçtan sonra ligi düşünecek zamanımız olacak. Evimizde oynayacağımız için çok heyecanlıyız. Şu anda ligi düşünmüyoruz. Bu maçtan sonra ligi düşünmeye başlayacağız. Bu ligi tanıyorum. Son haftalarda her şey olabilir.

 Yıllar içerisinde oynadığım bölgelerde de değişim oldu. Ben şahsi düşünmüyorum. Oynadığım her bölgede takıma katkı sağlamaya çalışıyorum. Zaten ön bölgede de skor üretecek oyuncularımız var."

 


 

Etiketler : fenerbahceJose Sosa
Sıradaki Haber
Fatih Terim, takımla birlikte İtalya'ya gitti
Yükleniyor lütfen bekleyiniz