Futbol

Tottenham-Beşiktaş maç biletleri

24 Eylül 2014 Çarşamba 17:19 - Son Güncelleme 24 Eylül 2014 Çarşamba 17:25

Siyah-beyazlı taraftarlara ayrılan biletler satışa çıkarıldı.

Beşiktaş'ın, UEFA Avrupa Ligi C Grubu 2. haftasında, Tottenham Hotspur ile İngiltere'de oynayacağı maç için siyah-beyazlı taraftarlara ayrılan biletler satışa çıkarıldı.

Kulüpten yapılan açıklamada, White Hart Lane Stadı'nda, 2 Ekim Perşembe günü TSİ 22.05'te başlayacak karşılaşmanın bilet satışına, Akaretler'deki kulüp binasında başlandığı duyuruldu.

26 Eylül Cuma günü saat 19.00'a kadar temin edilebilecek biletlerin fiyatlarının 25 pound olduğu, ilave olarak 25 pound bağış makbuzu kesilerek, toplam 50 pound ücretle bilet satın alınabileceği hatırlatıldı. Taraftarların bilet satın almak için yanlarında nakit 50 pound bulundurmaları gerektiği, Türk Lirası ile satış yapılmayacağı ifade edildi. Futbolseverlerin pasaport fotokopileriyle biletlerini satın alabileceği, 1 kişinin en fazla 2 bilet alabileceği bildirildi.

İstanbul'da satışa çıkarılan biletlerin tükenmemesi durumunda, satışlara Londra'da da devam edileceği, Türkiye Cumhuriyeti pasaportuyla bilet alınabilmesi için de İngiltere vizesi gerektiği belirtildi.

Sıradaki Haber
Partizan özür diledi
Yükleniyor lütfen bekleyiniz