Futbol

Tottenham-Beşiktaş maçına doğru

19 Eylül 2014 Cuma 14:19 - Son Güncelleme 19 Eylül 2014 Cuma 14:21

Siyah-beyazlı taraftarlara ayrılan biletler 23 Eylül'de satışa çıkarılacak

Beşiktaş'ın, UEFA Avrupa Ligi C Grubu 2. haftasında, Tottenham Hotspur ile İngiltere'de oynayacağı maç için siyah-beyazlı taraftarlara ayrılan biletler 23 Eylül Salı günü satışa çıkarılacak.

Kulüpten yapılan açıklamada, White Hart Lane Stadı'nda, 2 Ekim Perşembe günü TSİ 22.05'te başlayacak karşılaşmanın bilet satışına, 23 Eylül Salı günü saat 10.00'da, Akaretler'deki kulüp binasında başlanacağı duyuruldu.

Açıklamada ayrıca, "Bilet fiyatları 25 pound olup, ilave olarak 25 pound bağış makbuzu kesilerek, toplam 50 pound ücretle bilet satın alınabilecektir. Taraftarlarımızın bilet satın almak için yanlarında nakit 50 pound bulundurmaları gerektiğini, Türk Lirası ile satış yapılmayacağını belirtiriz" denildi.

Bilet almaya giden taraftarların yanlarında pasaport fotokopilerini de bulundurmaları gerektiğini hatırlatan Beşiktaş Kulübü, bir kişinin en fazla iki bilet alabileceğini, pasaport fotokopisi getirmeyen taraftarlara bilet satışı yapılmayacağını duyurdu.

İstanbul'da satışa çıkarılan biletlerin tamamı tükenmezse, satışlara Londra'da da devam edileceği, Türkiye Cumhuriyeti pasaportuyla bilet alınabilmesi için de İngiltere vizesi gerektiği belirtildi.

Sıradaki Haber
Fırtına, Hacıosmanoğlu döneminde Avrupa'da esti
Yükleniyor lütfen bekleyiniz