Futbol

Trabzonspor Polonya yolcusu

05 Kasım 2013 Salı 13:28 - Son Güncelleme 05 Kasım 2013 Salı 13:34

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi'nde deplasmanda Legia Varşova karşılaşacak.

UEFA Avrupa Ligi J Grubu'nda 7 Kasım Perşembe deplasmanda Polonya'nın Legia Varşova takımı ile karşılaşacak Trabzonspor, 6 Kasım Çarşamba günü Polonya'ya gidecek.

Taraftarlar ve basın mensuplarının da yer alacağı bordo-mavili kafile, saat 09.00'da özel uçak ile başkent Varşova'ya hareket edecek.

Trabzonspor, yerel saatle 21.00'de maçın oynanacağı Legia Varşova Stadı'nda yapacağı çalışmayla hazırlıklarını tamamlayacak. Antrenmanın ilk 15 dakikalık bölümü basın mensuplarına açık olacak. Teknik direktör Mustafa Akçay ve iki oyuncunun katılacağı basın toplantısıda yerel saatle 19.30'da statta başlayacak.

-Dönüş Ankara'ya

Trabzonspor, Legia Varşova maçının ardından Gençlerbirliği ile yapacağı maç nedeniyle Ankara'ya dönecek. Bordo-mavililer, 10 Kasım Pazar Gençlerbirliği ile başkentte yapacağı maçın ardından Trabzon'a gelecek.

-Basına kapalı çalıştı

Trabzonspor, Legia Varşova maçının hazırlıklarının Trabzon bölümünü, kendi tesislerinde basına kapalı yaptığı çalışmayla tamamladı.

Antrenmana geçen hafta Elazığspor ile oynanılan maçta sakatlanan Yusuf Erdoğan'ın katılmadığı öğrenildi. 3 Ekim'de Hüseyin Avni Aker Stadı'nda Lazio ile yapılan grubun üçüncü maçında sakatlanan Arjantinli oyuncu Gustavo Colman'ın da oynayacak düzeye geldiği bildirildi.

Bordo-mavili takımın ligde Fenerbahçe, Sivasspor, Kasımpaşa ve Elazığspor, UEFA Avrupa Ligi'nde de Legia Varşova ile oynadığı maçlar olmak üzere son 5 karşılaşmasında görev alamayan Colman'ın antrenmana katıldığı ve takımla çalıştığı öğrenildi.

Bu arada, Trabzonspor'un forvet oyuncusu Marc Janko'nun, Avusturya Milli Takımı'nın 19 Kasım'da ABD ile oynayacağı dostluk maçının aday kadrosuna davet edildiği bildirildi.

Sıradaki Haber
Trabzonspor'a Fransız hakem
Yükleniyor lütfen bekleyiniz