Futbol

Trabzonspor'dan tarihi başarı

28 Kasım 2013 Perşembe 22:30 - Son Güncelleme 28 Kasım 2013 Perşembe 22:35

Bordo-Mavililer gruptan çıkmayı garantiledi.

UEFA Avrupa Ligi J Grubu'nda tarihinde ilk kez grup maçlarında mücadele eden Trabzonspor, sahasında Kıbrıs Rum kesiminin Apollon Limassol takımını yenerek son maçlar öncesi 2. tura yükselmeyi garantiledi.

Apollon Limassol galibiyetiyle 5.maçlar sonunda 13 puana yükselerek liderliğini sürdüren bordo-mavililer, son maçlar öncesi ilk iki takım arasına girmeyi ve gruptan çıkmayı garantiledi.

Grupta son hafta deplasmanda İtalya'nın Lazio takımıyla karşılaşacak olan bordo-mavililer, rakibi karşısında liderliği bırakmama mücadelesi verecek.

Olcan Adın'dan art arda 5'inci gol

Trabzonspor'un karşılaşmada 3 golünü atan Olcan Adın, UEFA Avrupa Ligi'nde art arda 3'üncü maçında 5'inci golünü kaydetti. Legia Varşova ile iç ve dış sahada oynanan maçta 1'er gol kaydeden Olcan Adın, Apollon Limassol maçında hat-trick yaparak Avrupa'da 5 gole ulaştı. Soner Aydoğdu ise bu sezon bordo-mavili takım forması altında ilk golünü attı.

Karşılaşmada sarı kart gören Zokora, cezalı konumuna düştü. Bu futbolcu grupta İtalya'nın Lazio takımıyla deplasmanda oynanacak maçta takımda yer alamayacak.
 

Sıradaki Haber
643 gündür Avrupa'da kaybetmiyor
Yükleniyor lütfen bekleyiniz