Futbol

"Turu getirecek bir skor aldık"

22 Ağustos 2019 Perşembe 23:28 - Son Güncelleme 22 Ağustos 2019 Perşembe 23:47

UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Trabzonspor, AEK’yı deplasmanda 3-1 mağlup etti. Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, maç sonrası TRT SPOR’a konuştu.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, deplasmandaki 3-1'lik AEK galibiyetini TRT SPOR’a değerlendirdi.

Ağaoğlu karşılaşma ile ilgili olarak, "İyiydik. Rakibi baskı altında tuttuk. Özellikle ikinci yarıda. Skor gelince maç rahatladı. AEK daha lig maçı oynamamış. Güzel turu getirecek bir skor. Ama oynamadan hiçbir maç kazanılmıyor. İyi bir skor almasaydık Prag maçındaki skorların anlamı olmayacaktır. Avantajlıyız. UEFA Avrupa ligi bizim için önemliydi. Trabzon’daki maçı da geçip iyi bir grupta Avrupa’da yolumuza devam ederiz. Allah inşallah Şampiyonlar ligini de nasip eder" dedi.

Kaçan penaltı ve direğe takılan toplarla ilgili sorulan soru üzerine Ahmet Ağaoğlu, "Kale dururken neden direğe vuruyoruz ki. Atacaksın. AEK 1-0 galip başladı neredeyse. Ama oyunu sonuna kadar kovalayan bir yapıya büründü takım. Hissediyordum hissettiğimiz bir adım önünde oldu. Ekuban Sörloth’un 3 maçta attığını attı. Gol açısından Trabzonspor’un sıkıntısı yok. Yiyoruz Yemememiz lazım. Bu kadar gol atarken 1-2 tanede ye yani. Oda olur" dedi.

Kaynak: TRT SPOR

İLGİLİ VİDEOLAR

Sıradaki Haber
Abdulkadir Parmak'tan Sturridge dansı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz