Futbol

UEFA'dan Ümit Öztürk'e görev

17 Temmuz 2019 Çarşamba 15:28 - Son Güncelleme 17 Temmuz 2019 Çarşamba 15:36

UEFA, Türk hakem Ümit Öztürk'ü UEFA Avrupa Ligi 1. eleme turunda Finlandiya'nın RoPS ile İskoçya'nın Aberdeen takımları arasında oynanacak maçta görevlendirdi. Oğuz Sarvan ile Murat Ilgaz ise gözlemci olarak görevlendirildi.

Türkiye Futbol Federasyonun internet sitesinde yer alan bilgiye göre Ümit Öztürk, yarın RoPS ile Aberdeen arasında Finlandiya'da oynanacak UEFA Avrupa Lig 1. eleme turu rövanş mücadelesini yönetecek.

Rovaniemi şehrindeki Rovaniemen Keskuskentta Stadı'nda TSİ 19.00'da başlayacak müsabakada, Ümit Öztürk'ün yardımcılıklarını İbrahim Çağlar Uyarcan ve Osman Gökhan Bilir yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Koray Gençerler olacak. 

Oğuz Sarvan ile Murat Ilgaz'a da görev

UEFA, Oğuz Sarvan ile Murat Ilgaz'ı ise UEFA Avrupa Ligi 1. eleme turu rövanş maçlarında gözlemci olarak görevlendirdi.

TFF'den yapılan açıklamaya göre UEFA gözlemcisi Oğuz Sarvan, Bosna Hersek'in Zrinjski ile Makedonya'nın Akademija Pandev takımları arasında yarın oynanacak UEFA Avrupa Ligi 1. eleme turu rövanş maçında görev yapacak.

Bosna Hersek'in Mostar şehrindeki Gradski Mostar Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma TSİ 20.00'da başlayacak.

Murat Ilgaz ise Romanya'nın Universitatea Craiova ile Azerbaycan'ın Sabail takımları arasında yine yarın oynanacak UEFA Avrupa Ligi 1. eleme turu rövanş maçında görev alacak.

Karşılaşma TSİ 19.00'da Romanya'nın Craiova şehrindeki Ion Oblemenco Stadyumu'nda oynanacak.

Kaynak: AA

Sıradaki Haber
UEFA Avrupa Ligi'nde gecenin sonuçları
Yükleniyor lütfen bekleyiniz