Futbol

VİDEO | Halilhodzic yine patladı! Geldiğimden beri...

27 Ağustos 2014 Çarşamba 18:40 - Son Güncelleme 27 Ağustos 2014 Çarşamba 21:12

Trabzonspor Teknik Direktörü Halilhodzic, Rostov maçı öncesi içini döktü.

Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic, ''Trabzon'a geldiğim günden beri her gün bir sorunla karşı karşıya kaldım'' dedi.

Halilhodzic, UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanşında Rusya'nın Rostov takımıyla deplasmanda yapacakları maç öncesi, karşılaşmanın oynanacağı Olimp 2 Stadyumu'nda basın toplantısı düzenledi.

"2-0'a rağmen işimiz zor"

Rostov'un kaybedeceği hiçbir şeyin olmadığını ve karşılaşmada tüm riskleri alacağını belirten Halilhodzic, Rusya temsilcisinin lige kendilerinden önce başlamasını dezavantaj olarak değerlendirdi. Halilhodzic, "Tüm riskleri alacaklar. Bu yüzden biz de defansif olarak tüm önlemleri alıp, hücumda pozisyon bulmaya çalışacağız" diye konuştu.

İlk maçta alınan 2-0'lık galibiyete rağmen işlerinin zor olduğuna değinenn Halilhodzic, "Rostov, hazır bir ekip ve kadrosunda sonucu değiştirebilecek oyuncular bulunduruyor. Ligleri başladığından beri tüm maçlarını izledim, hatta hazırlık maçlarını dahi izledim, tehlikeli bir takım" ifadesini kullandı.

Sakat oyuncularların durumuyla ilgili de değerlendirmelerde bulunan tecrübeli teknik adam, Constant'ın gribal enfeksiyon, Bosingwa'nın ise son atrenmada yaşadığı sakatlık nedeniyle maçta görev alamayacağını aktardı. Halilhodzic, Trabzondaki maçta sakatlanan Mustafa Yumlu'nun durumunun ise iyi olduğunu dile getirdi.

"Avantajımızı korumaya yetecek kalitede oyuncularım var" 

Boşnak teknik direktör, sakatlık sorununu aşmaları gerektiğini ifade ederek, ''Bu yüzden sahada ideal onbirim olmayabilir. Ama ilk maçtaki avantajımızı korumaya yetecek kalitede oyuncularım var" değerlendirmesinde bulundu.

"Transferler henüz bitmedi"

Transfer çalışmalarının devam ettiğini vurgulayan Halilhodzic, şöyle devam etti:

"Transferler henüz bitmedi. İki oyuncunun daha gelmesini bekliyorum. Transfer çalışmalarına geç başladık ancak hızlı hallettik. Trabzonspor'un iyi bir sezon geçirmesi için bunlar yeterli olacak mı, bunu zamanla göreceğiz. Daha önce söylediğim gibi iyi bir takım oluşturmak için 3 aya ihtiyacımız var. O yüzden başlangıçta bizim için bazı zorluklar olabilir."

"Trabzon'a geldiğimden beri her gün bir sorunla karşı karşıya kaldım"

Halilhodzic, bir gazetecinin, "Belkalem'in pasaportunda yaşanan sorunu nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusunu şöyle yanıtladı:

"Belkalem konusu ilk değil. Trabzon'a geldiğimden beri her gün bir sorunla karşı karşıya kaldım. Tam neler olduğunu bilmiyorum ama dün akşam yaşanan olaylardan hiç memnun değilim. Hiç memnun olmadım, oyuncum da hiç memnun değildi. Rusya'ya girişinde yaşanan bu sorundan dolayı çok sinirliydi. Sporla hiç alakası olmayan bir olay yaşadık."

Carl Medjani: "Çok zor bir maç olacak"

Bordo-mavili takımın Cezayirli futbolcusu Carl Medjani ise zor bir maç olacağını söyledi.

Tam anlamıyla hazır olmadıklarını, eleme turunu geçmeleri halinde sezona güzel bir motivasyonla başlayacaklarını ifade eden Carl Medjani, şunları söyledi:

"Trabzon'a galibiyetle dönmemiz durumunda karşımıza çok zorlu rakipler çıkacak. Takımımızın daha da oturmasını ve birbirini tanımasını gerektirecek maçlar oynayacağız. Ancak buradan istediğimiz sonuçla döneceğimizi düşünüyorum."

Bu arada, bordo-mavili ekip, Halilhodzic yönetiminde yaptığı ilk 15 dakikası basına açık çalışmayla Rostov maçının hazırlıklarını tamamladı.

Sıradaki Haber
Avrupa Ligi'nde rövanş zamanı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz