Futbol

Yanal'dan ilk 11'de 3 değişiklik

21 Şubat 2019 Perşembe 21:28 - Son Güncelleme 21 Şubat 2019 Perşembe 21:40

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, turun ilk maçına göre kadroda 3 değişik isim ile sahaya çıktı.

UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ikinci maçında Fenerbahçe, Rusya ekibi Zenit'e konuk oldu. Gazprom Arena'da oynanan maçta İngiliz hakem Michael Oliver düdük çaldı. Oliver'in yardımcılıklarını ise Stuart Burt ile Simon Bennett üstlendi.

Gazprom Arena'daki zorlu maç öncesinde sarı lacivertli ekipte UEFA listesinde yer almayan Roberto Soldado, Mehmet Ekici ve Nabil Dirar'ın yanı sıra yeni transferler Serdar Aziz ve Miha Zajc da takımda yer alamadı. Öte yandan sakatlığı bulunan Valbuena, federasyon listesinde bulunmadığı için performansında düşüklük olan Benzia ile sarı kart cezası bulunan Isla da maç kadrosunda dahil edilmedi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, 1-0 kazanılan turun ilk maçına göre kadroda 3 değişik isim ile sahaya çıktı. İlk maçta 11'de görev alan Isla, Valbuena ve Slimani'nin yerine Şener, Alper ve Ayew sahaya çıktı.

Ersun Yanal, Zenit karşısına şu 11'le çıktı: Harun - Şener, Sadık, Skrtel, Hasan Ali, Jailson, Mehmet Topal, Eljif, Moses, Alper, Ayew.

Üstü kapalı stat soğuğu geçirmiyor

Zenit ile Fenerbahçe arasındaki maçın oynandığı stadın üstü kapalı olduğu için soğuğu geçirmiyor. 

Rusya'nın en soğuk kentlerinden biri olan Saint Petersburg'daki Gazprom Arena, teknolojisi ile dışarıdaki soğuk havaya rağmen maç izlemeye gelenlere sıcak bir hava sunuyor. Karşılaşmanın başladığı saatlerde açık alandaki hava sıcaklığı eksi 8'e kadar gerilerken, stat içinde sıcaklık 16 dereceye kadar artırılabiliyor.

Taraftardan yoğun ilgi

Turun ikinci maçında her iki takım taraftarı, 64 bin kişilik Gazprom Arena'yı tamamen doldurdu. Zenit taraftarlarının yanı sıra yaklaşık 3 bin Fenerbahçe taraftarı da kendilerine ayrılan yerleri doldurdu.

Zenitli taraftarlar, Fenerbahçe maçı öncesinde koreografi hazırladı.

Rus taraftarların hazırladığı koreografide üst tarafta çift başlı kafasında taç bulunan kartal, altında ise kafasında fes bulunan kanarya sergilendi. 

Kaynak: DHA

Sıradaki Haber
THY'den Galatasaray taraftarlarına son dakika sürprizi
Yükleniyor lütfen bekleyiniz