Futbol

Yusuf Yazıcı, Fransa ve İtalya'da manşetlerde

06 Kasım 2020 Cuma 10:51 - Son Güncelleme 06 Kasım 2020 Cuma 16:20  |  Kaynak : TRT SPOR

UEFA Avrupa Ligi H Grubu'nda Lille, Milan'ı deplasmanda 3-0 yenerken Fransız ekibinin 3 golünü de atan Yusuf Yazıcı maça damga vurdu. Milli futbolcumuzun bu performansı Fransız ve İtalyan gazeteleri tarafından manşetlere çıkarıldı.

Yusuf Yazıcı büyülemeye devam ediyor. Fransa'nın Lille takımında forma giyen milli futbolcu Avrupa Ligi'nde bir "hat trick" daha yaptı.

Sparta Prag maçında fileleri üç kez havalandıran Yusuf, bu kez de San Siro'da Milan ağlarına üç gol gönderdi. Temsilcimiz, İtalyan ekibi karşısında 3-0'lık zaferin baş mimarı oldu. 23 yaşındaki orta saha oyuncusu 6 gole ulaşarak Avrupa Ligi'nde gol krallığına yükseldi.

Milli futbolcumuz bu performansı ile hem Fransız hem de İtalyan medyasında manşetlere çıktı. Fransa'nın önde gelen spor gazetesi L'Equipe; Yusuf Yazıcı'yı kapağına taşıdı.

"Lille Milan’ı Zlatanladı" 

"Lille Milan’ı Zlatanladı" başlığıyla verilen haberde "Hat-trick yapan Yusuf Yazıcı sayesinde Lille, Zlatan Ibrahimovic’li Milan karşısında tarihi bir galibiyet elde etti. Çoban Köpekleri, Fransız futbolunun onurunu kurtardı" ifadeleri kullanıldı.

"Milan karşısında Yusuf Yazıcı şov"

İtalya'nın çok okunan spor gazetesi Corriere Dello Sport da Yusuf Yazıcı'yı öne çıkardı.

Haberde "Milan karşısında Yusuf Yazıcı şov. Attığı gollerle, Milan'ın 8 aylık yenilmezlik unvanını yok eden oyuncu" ifadelerine yer verildi.

Bu arada Milan'da Hakan Çalhanoğlu, Lille'de Burak Yılmaz karşılaşmaya sonradan dahil olurken Zeki Çelik 90 dakika sahada kaldı.

Diğer temsilcilerimizden Cengiz Ünder, Leicester City'nin Braga'yı 4 - 0 yendiği maçta 1 asist yaparken; Feyenoord'un CSKA Moskava'yı 3-1'le geçtiği mücadelede Orkun Kökçü 1 gol attı. 

Sıradaki Haber
Yusuf Yazıcı'dan tarihi hat-trick! Milan'ı tek başına yıktı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz