Futbol

"Zlatan maça kavga için çıkmış"

04 Kasım 2016 Cuma 00:12 - Son Güncelleme 03 Kasım 2016 Perşembe 21:21

İsveç basını, Moussa Sow'un röveşatayla attığı gol ile Zlatan Ibrahimovic'in Simon Kjaer'in boğazını sıkmasını ön plana çıkardı.

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda Manchester United'ı 2-1 yenmesi İsveç basınında büyük ses getirdi.

Yüksek tirajlı Aftonbladet Gazetesi sürmanşetinde "Zlatan maça kavga için çıkmış'' başlığını kullandığı haberinin alt başlığında da, Moussa Sow'un röveşata ile attığı golle Fenerbahçe'nin maça iyi bir başlangıç yaptığını belirtti.

Haberin devamında, "Ibrahimovic 29. dakikada oyuna girdi. Kabaca bir hareketle Danimarkalı yıldız oyuncu Simon Kjaer'in boğazını sıktı." ifadeleri kullanıldı.

Maçı Fenerbahçe'nin üstün bir oyunla kazandığı hatırlatılırken, UEFA'nın görüntüleri inceledikten sonra Ibrahimovic'e ağır bir ceza verebileceği kaydedildi.

Expressen Gazetesi de maça geniş yer ayırırken, "Ibrahimovic'e ceza riski" başlığı ile haberi okurlarına duyurdu. Haberde Sow'un röveşata ile gecenin en güzel golünü attığı vurgulanırken, "Ibrahimovic 29. dakikada kavga için oyuna girmiş gibi Simon Kjaer'ın boğazını sıktı. Seyirci top ayağına geldiğinde Ibrahimovic'i ıslıkladı." ifadelerine yer verildi. Manchester United'ın tarihinin en kötü günlerini yaşadığı kaydedilirken, Fenerbahçe'nin ise iyi oyununa dikkat çekildi.

Kanal 9 maçı şifresiz olarak canlı verirken, karşılaşmayı anlatan spiker Fenerbahçe'nin, Manchester United'ın attığı gole kadar üstün oynadığını söyledi.

Sıradaki Haber
Fenerbahçe'nin rakipleri berabere
Yükleniyor lütfen bekleyiniz