Futbol

"Zor bir maç oynayacağız"

02 Ekim 2013 Çarşamba 19:07 - Son Güncelleme 02 Ekim 2013 Çarşamba 19:12

Lazio Teknik Direktörü Petkovic, grubun favorisinin kendilerinin olduğun söyledi

UEFA Avrupa Ligi J Grubu'nda yarın Trabzonspor ile karşılaşacak olan Lazio'nun teknik direktörü Vladimir Petkovic, grubun favorisi olduklarını, Trabzonspor'un da yabancı oyuncularla iyi bir kalite yakaladığını söyledi.

Hüseyin Avni Aker Stadı'nda takımının antrenmanı öncesi bir dönem Galatasaray'da da forma giyen Lorik Cana ile basın toplantısı düzenleyen Petkoviç, İtalya liginde inişli çıkışlı bir grafik sergilediklerini ancak henüz ligin başı olduğunu ve ilerleyen haftalarda toparlanıp daha iyi performans göstereceklerine inandıklarını ifade etti.

UEFA Avrupa Ligi'nde ise gruptaki bütün takımların kuvvetli olduğunu belirteren Petkovic, "Grubun favorisi biziz. Trabzonspor da yabancı oyuncularla iyi bir kalite yakaladı. Kendi evinde seyirci desteğiyle oynayacaklar. Zor bir maç olacak" dedi.

Takımda sakat oyuncuların bulunmasına ilişkin de Petkovic, "Biz bir bütünüz. Takımda genç oyuncularımız var. Onlara şans veriyorum. Maç sonunda da oyunlarını göreceksiniz" ifadelerini kullandı.

Cana'nın açıklamaları
Lorik Cana ise ligde çok gol yediklerini ifade ederek, " Basit hatalardan goller yiyoruz fakat bunları zaman geçtikçe düzelteceğimize inanıyoruz" dedi.

Daha önce Türkiye'de forma giyen bir oyuncu olarak Trabzonspor'u tanıdığını söyleyen Cana, "Trabzonspor, eski bir takım. Her zaman şapiyonluğa oynar. Üç büyük takımdan sonra şampiyonluğu kazanan ilk takım Trabzonspor'dur. Bunu biliyorum, zor bir maç oynayacağız"

Sıradaki Haber
Lazio Trabzon'da
Yükleniyor lütfen bekleyiniz