Futbol

Zor maçlar bizi bekliyor

15 Aralık 2014 Pazartesi 16:33 - Son Güncelleme 15 Aralık 2014 Pazartesi 16:38

Beşiktaş'ın yıldızı Demba Ba Liverpool eşleşmesini yorumladı.

Ayak parmağındaki kırık nedeniyle Tottenham maçını kaçıran ve Gaziantep karşılaşmasının kadrosunda da yer almayan Demba Ba’nın, en geç 2 hafta içinde takımla çalışmalara başlayacağı öğrenildi. Senegalli yıldızın, sakatlığının kısa sürecek olmasından dolayı Şubat ayında oynanacak Avrupa Ligi maçlarına kadar yine formunun zirvesine çıkması bekleniyor.

"Zor maçlar bizi bekliyor"

Kura çekiminin ardından açıklamlarda bulunan Senegalli yıldız Demba Ba zor bir eşleşmenin kendilerini beklediğini söyledi. işte Demba Ba'nın açıklamaları;

Yıllarca İngiltere'de forma giyen Beşiktaş'ın Senegalli golcüsü Demba Ba, Liverpool eşleşmesini değerlendirdi. Kartal'ın siyahi yıldızı şunları söyledi: "Zor bir eşleşme olacak. Liverpool şu an zor bir dönemden geçiyor.İstedikleri sonuçları alamıyorlar ve işler onlar için iyi gitmiyor. Zor maçlar bizi bekliyor. Hücuma hızlı çıkmaya çalışan ve topu bir an önce forvet oyuncularına aktarmaya çalışan bir takım. Teknik kapasiteleri yüksek ve fiziki olarak da iyiler. Deplasmandan iyi bir sonuçla dönersek ikinci maçı sahamızda oynamamız bizim için bir avantaj."

FANATİK

Sıradaki Haber
Napoli bu sezon ne yaptı?
Yükleniyor lütfen bekleyiniz