Futbol

Rıza Çalımbay: Güzel bir galibiyet aldık

29 Temmuz 2021 Perşembe 22:06 - Son Güncelleme 29 Temmuz 2021 Perşembe 22:11  |  Kaynak : TRT SPOR

Demir Grup Sivasspor teknik direktörü Rıza Çalımbay, Petrocub zaferinin ardından TRT SPOR'a özel açıklamalarda bulundu.

UEFA Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu rövanş maçında temsilcimiz Demir Grup Sivasspor, Petrocub'ı 1-0 mağlup ederek tur atladı.

Maçın ardından teknik direktör Rıza Çalımbay, TRT SPOR'a özel açıklamalarda bulundu.

Mücadeleci bir rakiple oynadıklarını belirten Çalımbay, "Zor bir maçtı. Çok koşan, mücadele eden bir takım. Düz bir takım ama pes etmiyorlar. Bu maçlarda dikkatli olmak gerekiyordu, biz de dikkatli olduk. Hatalarımız da oldu. Sezonun başı olduğu için hepsi gayet normal. Onlar 8-9 maç oynayarak buraya geldiler. Bizim henüz maç temposu kazanmamış arkadaşlarımız var. Her şeye rağmen tur atlamak çok önemli." sözlerini kullandı.

Tecrübeli çalıştırıcı, Tokyo'da mücadele eden sporcularımızı hatırlatarak "Bu galibiyeti Tokyo’da mücadele eden tüm sporcu kardeşlerimize gönderiyoruz. Onlara da armağan olsun. Elimizden gelen tüm gayreti gösterdik. Sonradan giren arkadaşlarımız da iyi şeyler yaptılar. Güzel bir galibiyet aldık. Önümüzdeki eşleşmeye bakacağız." dedi.

Batumi eşleşmesi hakkında konuşan Çalımbay, sözlerini şöyle noktaladı:

"Batumi takımını seyretmiştik. BATE maçının bu sonuçla biteceğini biliyorduk. Çok iyi oynayan, kaliteli futbolculara sahip bir takım. İşimiz çok zor. Oradan da avantajlı bir şekilde dönmek istiyoruz."

Sıradaki Haber
Sivasspor'dan taraftar açıklaması
Yükleniyor lütfen bekleyiniz