Futbol

Selahattin Baki, kurayı TRT SPOR'a değerlendirdi

13 Aralık 2021 Pazartesi 17:25 - Son Güncelleme 13 Aralık 2021 Pazartesi 17:29  |  Kaynak : TRT SPOR

TRT SPOR canlı yayınına bağlanan Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki, sarı lacivertli temsilcimizin UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turunda karşı karşıya geleceği Slavia Prag eşleşmesini değerlendirdi.

Onur Şahin'in sunduğu Gündem Futbol programına telefonla bağlanan Selahattin Baki'nin açıklamalarından satır başları şu şekilde:

"Kağıt üzerinde baktığımız zaman kalburüstü takımların olduğu bir tur olacak. Slavia Prag da son derece enteresan bir takım. Kendi liginde sadece bir mağlubiyeti var. Gelecek vaadeden enteresan bir teknik direktörleri var. Rakibimize saygı duyuyoruz ama asla kimseden çekinmiyoruz. Fenerbahçe inşallah Fenerbahçe gibi oynayacak ve hem onları eleyecek hem de Türk futboluna puan kazandıracak."

"Her iki takım da dikkat ederseniz deplasmanda biraz daha iyi performans gösteren takımlar. Bu yüzden hem Kadıköy'deki hem Prag'daki maçlar ilginç olacak. Tabiki amacımız Prag'a olabildiğince avantajlı gitmek."

"Bizim yer aldığımız her kupada sonuna kadar gidebilmemiz lazım. Bunu istememiz lazım. Uzun süredir Süper Lig'de şampiyonluk hasretimiz var ama bu demek değil diğer kupaları hafife alacağız. Bizim şu anda tüm kulvarları zorlayacak derinlikte kadromuz olduğunu düşünüyorum. Fenerbahçe'nin kupa seçme gibi bir şansı yok."
 

Sıradaki Haber
Fenerbahçe, Slavia Prag ile eşleşti
Yükleniyor lütfen bekleyiniz