Futbol

Umut Bulut'tan TRT SPOR'a özel açıklamalar

19 Ekim 2021 Salı 16:30 - Son Güncelleme 10 Şubat 2022 Perşembe 12:13  |  Kaynak : TRT SPOR

TFF 1. Lig ekibi Eyüpspor'da forma giyen Umut Bulut, TRT SPOR'a konuştu. Birçok takımdan teklif aldığını ancak hedefleri için İstanbul kulübünü tercih ettiğini söyleyen Bulut, ''Maçlarımızı tek tek kazanarak Şampiyon olmak istiyoruz" dedi.

TRT SPOR muhabiri Esat Öztürk'ün sorularını yanıtlayan Umut Bulut'un açıklamalarından satır başları şu şekilde:

"Eyüpspor'a geldiğim için çok mutluyum. Güzel bir camiaya geldiğimi düşünüyorum. Çok büyük işler yapacağını inanıyorum Eyüpspor'un"

"Ümraniye maçı da dahil her maça galibiyet için çıkıyoruz. Kazanılan 1 puan var ama kaybedilen 2 puan da var. Sonuçta Ümraniye bu döneme kadar oynadığımız en iyi takımlardan birisi. 2-1'i yakaladıktan sonra 3'ü bulmamız lazımdı, bulamadı, 2-2 bitti."

"Çok erken şampiyonluk hakkında konuşmak için. Bu lig çok enteresan bir lig. En alttaki takım en üsttekini yenebiliyor. O yüzden şu anda konuşmak erken. Biz kendimize bakıyoruz. Önümüzde Adana maçı var inşallah onu kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz."

"Hedefleri olan bir kulüp Eyüpspor. Diğer takımlardan da teklif geldi ama İstanbul olması ve projesi olan bir kulüp olması nedeniyle bu camianın içine girdim."

"Süper Lig'de en fazla forma giyen oyuncu rekorunu kırmak karakterime, kişiliğime yakışan bir unvan oldu. Mutluyum böyle bir unvana sahip olduğum için."

"Süper Lig ve TFF 1. Lig arasında kesinlikle fark var. Çok rahat yenebiliriz dediğiniz takımları yenemiyorsunuz. Hiçbir maç kolay değil. Hiç belli olmuyor. En çok bu benim dikkatimi çekti."

"Kariyerimde en çok kupaları kazandığım yer Galatasaray. Benim için çok farklı bir yer. Çok mutluyum orada oynadığım için. Güzel bir kadro vardı, Fatih hocamız vardı. Unutamadığım maç klişe olacak ama Schalke maçı. O maç hem camia için hem de benim için güzel bir anı oldu. İnşallah daha iyi başarılar gelir ülkemiz için."

"Selçuk ile konuşma gereği yoktu pozisyon öncesi. Bana sağ olsun çok goller attırdı. Selçuk oynadığı her dönemde saha içinde ve saha dışında büyük işler başardı. Kalitesine söylenecek bir şey yok. Bundan sonra da teknik adam olarak başarılı olacağına inanıyorum."

"Trabzonspor şu anda iyi gidiyor. Trabzonspor'un bu sene başarılı olacağını düşünüyorum."

"Sonuna kadar milli takımımız şansını bırakmıyor. Son maçta aldığımız Letonya galibiyeti bir mesaj olabilir. Alınacak 6 puan var. Norveç'in puan kaybını bekleyip gidebilmemizi ümit ediyorum."

"Eyüpspor'a geldiğimde çok taraftarı olduğunu bilmiyordum. Güzel bir taraftarımız var. Ben çok mutlu oldum açıkçası. Stadın kapasitesi daha büyük olsa daha çok taraftar geleceğini düşünüyorum. Hepsine buradan bugüne kadar verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum."  

Sıradaki Haber
Altay'da Murat Akça 4 hafta yok
Yükleniyor lütfen bekleyiniz