Futbol

VİDEO | Portekiz iddialı

09 Temmuz 2016 Cumartesi 22:01 - Son Güncelleme 10 Temmuz 2016 Pazar 05:20

Santos, "Fransa favori ancak final maçını biz kazanacağız" diye konuştu.

Portekiz'den, Fransa maçı öncesi iddialı açıklamalar geldi. Fransa'nın favori olduğunu kabul eden teknik direktör Fernando Santos, "Ancak final maçını biz kazanacağız" dedi.

Takımın yıldızlarından Pepe de "Adımızı tarihe yazdırmak için sahaya çıkacağız. Sorumluluğumuzun bilincindeyiz" ifadesini kullandı.

Portekiz Teknik Direktörü Fernando Santos, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2016) Fransa ile oynayacakları final maçı öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Ev sahibi avantajı ve kaliteli oyuncularıyla Fransa'nın favori olduğunu dile getiren Santos, iddialı açıklaması ile da dikkat çekti.

"Finalde farklı bir Portekiz izleyeceksiniz"

Tecrübeli teknik adam, "Çok iyi oyuncuları var. Ancak benim gözümde Portekiz kazanacak. Aramızdaki son iki hazırlık maçını Fransa kazandı ama o zamandan beri çok şey değişti. Finalde farklı bir Portekiz izleyeceksiniz" dedi.

Bir basın mensubunun "Bu, en iyi finallerden biri olmayacak" yorumunu da değerlendiren Santos "Her maç bir finaldir ve eğer biz kazanamasaydık buraya gelmezdik. Başından beri bizim berbat oynadığımızı söylüyorlar. Onlar söylemeye devam etsinler belki de bu sayede kupayı Portekiz'e götürürüz" şeklinde konuştu.

Pepe: "Adımızı tarihe yazdırmak için oynayacağız"

Kariyerindeki en önemli maça çıkacağını belirten yıldız oyuncu Pepe ise "Adımızı tarihe yazdırmak için oynayacağız. Dışarıdaki 11 milyon Portekizlinin kalbi sahadaki 11 için atacak. Bu sorumluluğun bilincindeyiz" dedi.

Pepe, Griezmann ile Ronaldo'yu karşılaştırdı

Fransa'nın finale çıkmasında büyük pay sahibi olan Griezman'ın performansı da sorulan Pepe, Fransız oyuncu ile takım Arkadaşı Ronaldo'yı karşılaştırdı.

Tecrübeli oyuncu, "Griezmann'a karşı daha önce La Liga'da çok oynadım. Çok iyi bir futbolcu. Ancak Ronaldo kendisini defalarca kanıtlamış harika bir oyuncu. Milli takım için, futbol için çok önemli bir karakter ve kendisi herkes için özel bir örnek" şeklinde konuştu.

Fransa ile Portekiz arasındaki final maçı TRT 1'den canlı yayınlanacak.

Sıradaki Haber
Fenerbahçe Düzce'den ayrıldı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz