Futbol

VİDEO | TRT'nin acı kaybı

11 Ocak 2017 Çarşamba 11:31 - Son Güncelleme 11 Ocak 2017 Çarşamba 08:50

Duayen spor spikeri Mustafa Yener, hayatını kaybetti. Yener, "Filenin Sultanları"nın isim babasıydı...

TRT bir duayenini daha kaybetti. Meslek hayatının 35 yılını TRT’ye adayan spor spikeri Mustafa Yener kalp krizi sonucu 65 yaşında hayata gözlerini yumdu.

Yıllarca o tok sesiyle güreş ve voleybol karşılaşmalarına hayat verdi. 2003 yılında Bayan milli voleybol takımımızın Avrupa ikincisi olarak elde ettiği zaferi Türkiye ondan dinledi.

"Filenin Sultanları"nın isim babasıydı...

TRT'nin emektar spor spikeri ve "Filenin Sultanları"nın isim babası Mustafa Yener 65 yaşında kalbine yenik düştü.

1951 yılında Tokat'ta dünyaya gelen Yener, 1968 yılında TRT'de göreve başladı. Uzun yıllar muhabirlik ve Spor spikerliği yaptı.

Daha sonra TRT'de müdür yardımcılığı ve Genel müdür müşavirliği görevlerinde bulunan Mustafa Yener 35 yılın ardından emekli oldu.

"Evim" dediği TRT'den ayrılışını uzun yıllar sonra 'VEDA ZAMANI' isimli köşe yazısında "TRT’de görev yapmanın onurunu her zaman yaşayacağım" diyerek okurlarına sunmuştu.

Mustafa Yener, TRT'nin ardından köşesine çekilmedi. Bir süre köşe yazarlığı yapan usta gazeteci TJK TV'de de müdürlük yapmıştı.

Son 2 yıldır da Türkiye Spor Yazarları Derneği'nde (TSYD) Genel Sekreterlik görevini yürüten Yener, evli ve iki çocuk babasıydı.

Sıradaki Haber
Medjani resmen Trabzonspor'da
Yükleniyor lütfen bekleyiniz