Futbol

Yeni Ordu Stadı'nda çim serme işlemine başlandı

10 Ekim 2018 Çarşamba 15:07 - Son Güncelleme 10 Ekim 2018 Çarşamba 15:12

Ordu'da Gençlik ve Spor Bakanlığınca yapılan Yeni Ordu Stadı'nda çim serme işlemine başlanıldı.

Yapımına geçen yıl başlanılan ve yaklaşık 150 milyon liraya mal olması beklenen 20 bin seyirci kapasiteli Yeni Ordu Stadı'nda çim serilme işlemine geçildi.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, AA'ya yaptığı açıklamada, ekiplerin hızlı bir şekilde bu süreci tamamlayacağını söyledi.

Stadın kaba inşaatının aylar öncesinde tamamlandığı bilgisini veren Tekintaş, "Yeni Ordu Stadı'nda her şey istenildiği gibi gidiyor. Burada üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız." dedi.

Tekintaş, statta çim serilme işleminin tamamlanmasının ardından kök salması için bakım sürecinin başlayacağını kaydederek, "İnşallah çimlerin iki aya kadar hazır olması hedefleniyor. Ancak bu sezon statta maç oynanabilir mi henüz bunu kestiremiyoruz. Bunun içinde çalışmalarımız sürüyor." diye konuştu.

Tekintaş, Yeni Ordu Stadı'nın yapımında emeği geçen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Gençlik ve Spor Bakanlığına, Ordulular adına teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

Proje müdürü Cevat Taşkesenligil ise statta kullanılan çimlerin tır vasıtasıyla Adapazarı'ndan getirildiği bilgisini vererek, 10 gün içerisinde çim serilme işleminin tamamlanmasının öngörüldüğünü ifade etti.

Sıradaki Haber
Koç'tan flaş açıklamalar: Yanal planlarımız arasında yok
Yükleniyor lütfen bekleyiniz