Futbol

1461 Trabzon kafilesi kara saplandı

19 Ocak 2016 Salı 20:30 - Son Güncelleme 19 Ocak 2016 Salı 20:55

1461 Trabzon kafilesini taşıyan yolcu otobüsü, Sivas'ta kara saplandı.

 Ziraat Türkiye Kupası'nda 20 Ocak Perşembe günü Sivas Belediyespor ile karşılaşacak 1461 Trabzon kafilesini taşıyan yolcu otobüsü, Sivas'ın Zara ilçesinde kara saplandı. Çekici yardımıyla çıkartılan otobüs, yeniden Sivas'a hareket etti.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, 1461 Trabzon kafilesini taşıyan Adem Öksüz idaresindeki otobüs, Suşehri-Zara kara yolu üzerindeki Geminbeli geçidi mevkisinde buzlanma nedeniyle kontrolden çıkarak kara saplandı.

Otobüse, kaza yerinin yakınlarındaki Zara Karayolları 162. Şube Şefliği ekipleri müdahale etti. Çekici yardımıyla çıkarılan otobüs, Sivas'a hareket etti.

Kulüp medya sorumlusu Ergin Zihni, yolun buzlanması nedeniyle küçük bir kaza atlattıklarını, otobüsün devrilmediğini söyledi.

Kafilede teknik heyet, kulüp çalışanları ve futbolcuların bulunduğunu aktaran Zihni, "Çok ciddi bir şey olmadı. Kara saplandık. Karayolları ekipleri yakındı. Aradık geldiler ve aracı çıkardılar. 10-15 dakika sonra yola devam ettik. Şimdi yoldayız ve Sivas'a doğru gidiyoruz" dedi.

1461 Trabzon, Ziraat Türkiye Kupası C Grubu'nda yarın saat 12.00'de Sivas Belediyespor ile karşılaşacak.

Sıradaki Haber
Kastamonu'da galibiyet sevinci
Yükleniyor lütfen bekleyiniz