Futbol

Bursa'da maçın ardından

10 Aralık 2014 Çarşamba 20:51 - Son Güncelleme 10 Aralık 2014 Çarşamba 20:55

Güneş: "Kötü futbol için üzgünüm"Çalımbay: "Hakemler çok acımasız karar veriyor"

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Ziraat Türkiye Kupası C Grubu'nda 1-1 berabere kaldıkları Mersin İdmanyurdu maçında kötü futbol sergiledikleri için üzgün olduğunu söyledi.

Güneş, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, kazanmaları gereken bir maçtan beraberlikle ayrıldıklarını söyledi.

Mersin İdmanyurdu maçını kazanarak grupta avantaj yakalamayı istediklerini vurgulayan Güneş, şunları kaydetti:

"Kazanmayı hak ettiğimizi düşünmüyorum. Yavaş oynadık, top kayıplarımız fazla oldu. Uyur gezer haldeydik. O da galibiyeti getirmedi. Kazansak bile olumsuzluklarımızın fazla olduğu bir maçtı. Oyuncularımız bekleneni veremedi. Kısır bir maçtı. izleyenlerin 'ah, vah' dediğinin olmadığı bir maçtı. Kötü futbol için üzgünüm. Kazansak avantaj olabilirdi. Bunları aşacak gücümüz var. Bundan sonraki maçlarımızı kazanıp, gruptan çıkarız diye düşünüyorum."

Deneyimli teknik adam, bu karşılaşmada genç oyuncuların performansından çok fazla memnun olmadığını da sözlerine ekledi.

- Mersin İdmanyurdu cephesi

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ise karşılaşmanın çekişmeli ve kıran kırana geçtiğini söyledi.

İki takımın da eksik kadroyla müsabakaya çıkmasına rağmen mükemmel mücadele ettiğine değinen Çalımbay, "Statta ve televizyon başında olanlar çok zevkli müsabaka izledi. Ancak ben maçtan çok kaybettiğimiz oyuncumuza üzülüyoruz. Penaltı pozisyonu sonrası oyuncumuzun bu kadar kolay atılmaması gerekiyordu. Hakemlerin biraz daha dikkatli olmaları gerekiyor. Hakemler bu sene çok acımasız kararlar veriyor" diye konuştu.

Ziraat Türkiye Kupası'nın fikstürünü de eleştiren Çalımbay, "Fikstürü kim ayarlamışsa, dengesiz ayarlamış. Tüm takımları zor durumda bırakıyor. Statünün değişmesi gerekiyor. Pazar-çarşamba-cumartesi maç oynuyoruz. Biz bu maçlara hangi kadrolarla çıkacağız? Bursaspor için de aynı durum söz konusu. O nedenle maç programlarını biraz daha yaymaları ya da eleme usulü yapmaları gerekiyor. Biz maçtan çok oyuncularımızı düşünüyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Sıradaki Haber
Bursa'da kazanan yok
Yükleniyor lütfen bekleyiniz