Futbol

"Bütün konsantrasyonumuz lige"

21 Ocak 2016 Perşembe 20:46 - Son Güncelleme 21 Ocak 2016 Perşembe 18:49

Boluspor Teknik Direktörü Cüneyt Karakuş, kupa maçının ardından konuştu.

Boluspor Teknik Direktörü Cüneyt Karakuş, Ziraat Türkiye Kupası'nda Eskişehirspor'a 2-0 yenildikleri maça ilişkin, " "Bizim bütün konsantrasyonumuz lige" dedi.

Karakuş, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, kupa maçlarının kendileri için bir konuda önem arz ettiğini vurgulayarak, "Aramıza katılan yeni oyuncular ve onların takıma adaptasyon süreci var. Öte yandan fizik olarak eksik oyuncular bulunuyor. Hem adaptasyon hem de oyuncuları fiziksel olarak yukarılara çekebilmek açısından bu tempodaki maçların bizim açımızdan faydalı olacağını düşünüyorum. Kafamızdaki 11'i oluşturmamız açısından da önem arz ediyor" diye konuştu.

Karakuş, takım kadrosunun yavaş yavaş şekillenmeye başladığına dikkat çekerek, "Bizim bütün konsantrasyonumuz lige. Güzel ve tempolu bir maç oynadık. Girdiğimiz pozisyonlar vardı, biz de atabilirdik. Bir maçımız daha var. Onu da oyuncularımızın adaptasyonu için kullanacağız. Bundan sonra lige bakacağız" şeklinde konuştu.

Eskişehirspor cephesi

Eskişehirspor Teknik Direktörü Samet Aybaba ise maçta genç oyuncularını gördüğünü belirterek, "Son 10 dakikada pozisyonları iyi değerlendirseydik, tercihleri doğru yapsaydık daha da farklı olurdu" dedi.

Önlerinde zor maçların olduğunu ifade eden Aybaba, "Bu maç bize bir moral verir. Önümüzde bir Sivas maçı var. Çalışmaya başlayacağız" ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Antalyaspor Mbilla ile güldü
Yükleniyor lütfen bekleyiniz