Futbol

Denizlispor, Abdülkadir için tekliflere açık

31 Aralık 2021 Cuma 13:24 - Son Güncelleme 31 Aralık 2021 Cuma 15:25  |  Kaynak : DHA

Ziraat Türkiye Kupası (ZTK) 5'inci Tur maçında Galatasaray'ı eleyerek büyük sevinç yaşayan Altaş Denizlispor Başkanı Mehmet Uz, takımın kalecisi Abdülkadir Sünger için transfer tekliflerine açık olduklarını söyledi.

Altaş Denizlispor Başkanı Mehmet Uz, Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray karşısında sergilediği performansla beğeni toplayan Abdülkadir Sünger için tekliflere açık olduklarını belirtti.

Haluk Ulusoy Tesisleri'nde açıklama yapan Denizlispor Başkanı Mehmet Uz, yeşil-siyahlı takımın kalecisi Abdülkadir Sünger'in maçta gösterdiği müthiş performansla kendilerini onurlandırdığını ve gururlandırdığı belirterek, "Maç öncesi yaptığımız toplantıda da Galatasaray'ı yenebileceğimizi söyledik. Allah yüzümüze. Abdulkadir Sünger bizim kalecimiz, bizi onurlandırdı ve gururlandırdı. Türkiye'nin gündemine oturdu. Biz zaten altyapıdan çıkacak oyuncularla yolumuza devam edebileceğimizi söylemiştik. Nitekim bunun ilk göstergesini bu maçta gördük. Krizden biz bir futbolcu kazanmış olduk. Abdulkadir kardeşim bütün Türkiye'nin gündeminde. Biz Denizlispor olarak menfaatimize gelecek olan her türlü teklife açığız. Teklifleri değerlendirmek zorundayız. Ben bu çocuğumuzun burada yok olmasını istemem çok bir değerse gitsin Avrupa'da oynasın, başka kulüplerde oynasın biz engel olacak durumda değiliz. Ben bu kulübün menfaatini korumak ve kollamak zorundayım. Ben kulübün menfaati doğrultusunda geleceği olan her türlü teklifi yönetim kuruluyla birlikte değerlendireceğim" dedi.

Kulübün 153 milyon TL borcu olduğunu ve transfer yasağının kalkması için 100 milyon TL'ye ihtiyaçları olduğunu belirten Başkan Uz, "Bizim yönetim olarak transfer tahtasını bu şartlarda açmamız imkansız. Ama 'ben açarım' diyen varsa gelsin, parayı bankaya yatırsın ve hemen görevi bırakalım" dedi. Bu borcun 6 milyon 577 bin TL'sinin mevcut yönetime ait olduğunu ve sezon başı 78 milyon TL olan geri kalan borçların kurla birlikte 153 milyon TL'yi bulduğunu söyleyen Uz, "Transferi kaldırmak için çalışma var ama imkansız gibi görünüyor. Bu yüzden futbolculara 2+1 yıllık sözleşme yaptık. Alacaklı futbolculara da sesleniyorum. Gelin imzanızı atın, transfer yasağı açılsın. Yine alacağını geri koyalım. Yoksa bu kulüpten 1 TL almanız mümkün olmayacak" ifadelerine yer verdi.

Sıradaki Haber
Altay'dan hakem tepkisi
Yükleniyor lütfen bekleyiniz