Futbol

Gaziantep cephesi mutlu!

03 Aralık 2013 Salı 23:16 - Son Güncelleme 03 Aralık 2013 Salı 23:19

Özer: "Maçı penaltılara kadar taşımak muhteşemdi"

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hasan Özer, Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda Galatasaray'a elendikleri karşılaşmada çok iyi bir mücadele ortaya koyduklarını söyledi.

Özer, normal süresi ile uzatma bölümü 2-2 berabere biten maçta penaltı atışlarında rakiplerine 6-5 kaybettiklerini hatırlatarak, şunları kaydetti:

"Gerçekten güzel bir mücadele oldu. İlk yarı iyi değildik, ikinci devre oyuncularımın ortaya koyduğu futbol gerçekten mükemmeldi. Müthiş bir geri dönüş yaptık. Maçı penaltılara kadar taşımak muhteşemdi. Galatasaray 90 dakika oyuncu değiştirmedi. Onların maça giren oyuncuları diriydi. Penaltılarda da geri dönüş yaptık diyebilirim. Çünkü iki penaltıyı kaçırdıktan sonra eşitliği yakaladık. Ben maça başlarken oyuncularıma 'bu maçtan keyif alın' demiştim. Ben keyif aldım. Oyuncularımı tebrik ediyorum."

Gaziantep Büyükşehir Belediyesporlu futbolcu Ali Sakal da ilk yarıyı 2-0 yenik kapatmalarına rağmen maçtan kopmadıklarını belirterek, "İlk yarıya rağmen beraberliği yakaladık. Maç uzatmaya gitti. Sonrasında penaltılarda Galatasaray tur atladı. Onları kutluyoruz. İyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum" dedi.

Cihan Can ise penaltı atışını kaçırdığı için takım arkadaşlarından özür dilediğini ifade etti.

Sıradaki Haber
"Taraftarın tepkisini anlayışla karşılıyorum"
Yükleniyor lütfen bekleyiniz