Futbol

"Gruplara kaldığımız için mutluyuz"

29 Ekim 2014 Çarşamba 19:21 - Son Güncelleme 29 Ekim 2014 Çarşamba 19:22

Şenol Güneş, Tepecikspor maçını değerlendirdi.

 Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Ziraat Türkiye Kupası'nda Tepecikspor'u 2-0 yenerek gruplara kaldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Güneş, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, kendilerinden daha alt ligde oynayan Tepecikspor ile güç ve kalite farkının sahada ortaya çıktığını, bunun da skora yansıdığını ifade etti.

Rakibin, oyunu dengede tutabilmek için sert bir oyun sergilediğini, bunu da saygıyla karşıladıklarını ifade eden Güneş, şunları söyledi:

"Bizde farkımızı hızlı tempoyla oynayarak, gol atarak koymaya çalıştık. Maçın ilk 30-35 dakikası bizim açımızdan 'ısınma' şeklinde geçti. Daha sonra pozisyonlar bulduk. Bütün oyuncularımıza şans verdik. Ciddi boyutta sakatlığımız olmadı. Gruplara kaldığımız için mutluyuz. Grupta ne olacağını zaman gösterecek. Kasım ayı kupa açısından boş geçecek ama aralık ayında kupa ve ligi birlikte götüreceğiz. Bugün şans verdiğimiz oyuncuların çoğu önümüzdeki dönemde oynayacak. Sahne burası, herkes kendini göstersin"

"Genç oyuncuların performansını beğendiniz mi?" şeklindeki bir soruya Güneş, "Hepsinin iyi niyetinden memnunum ama daha alacakları çok yol var" yanıtını verdi.

Sıradaki Haber
Timsah gruplarda
Yükleniyor lütfen bekleyiniz