Futbol

Güneş tepkili, Bakkal memnun

04 Mart 2015 Çarşamba 21:45 - Son Güncelleme 04 Mart 2015 Çarşamba 21:55

Bursaspor-Gençlerbirliği maçının ardından teknik direktörler açıklama yaptı.

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Gençlerbirliği karşısında kazanabilecekleri bir maçtan beraberlikle ayrıldıklarını söyledi. Maçın hakemini ve MHK'yı eleştiren Güneş, "Bana göre İlker Meral bu maça hazır değildi. Oyun dışında kaldı, oyunun akıcılığını bozdu. Yardımcılardan biri Eskişehir, diğeri Ankara bölgesinden. Doğal olarak benim de aklım karışıyor. Bu şüpheyi bana ortam getiriyor. Düşünmeyelim, söylemeyelim, ne değişecek? " dedi.

Güneş, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, maçı gol yemeden kazanmak istediklerini ve o niyetle sahaya çıktıklarını söyledi.

"Kazanabileceğimiz maçta berabere kaldık"

Maçın ilk yarısında 4, ikinci yarısında 3 net gol pozisyonu bulduklarını ancak bunları değerlendiremediklerini anlatan Güneş, "Kazanabileceğimiz maçta berabere kaldık" diye konuştu.

 "Bana göre İlker Meral bu maça hazır değildi"

Güneş, maçın hakemi İlker Meral ile ilgili değil, ancak genel anlayışla ilgili birşeyler söylemek istediğini ifade ederek, şunları kaydetti:

"Sayın Yusuf Namoğlu'na rica ediyorum. Bize oyun kurallarını yeniden anlatsınlar. Biraz öğrenelim de ona göre oynayalım. Bize buradaki Çaykur Rizespor maçında 4 penaltı pozisyonundan hiç birini vermediler. Mesela bugün, 'Volkan atılmasın' demiyorum. Benim oyuncum hak ediyorsa at. Ben buna birşey demiyorum ancak rakibi de atacaksın.Oyunu bozuyorsa, engelleyeceksin. Bana göre İlker Meral bu maça hazır değildi. Oyun dışında kaldı, oyunun akıcılığını bozdu. Yardımcılardan biri Eskişehir, diğeri Ankara bölgesinden. Doğal olarak benim de aklım karışıyor. Bu şüpheyi bana ortam getiriyor. Düşünmeyelim, söylemeyelim, ne değişecek? Sinirlenmemek lazım ama yapamıyoruz, beceremiyoruz."

Gençlerbirliği cephesi

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mesut Bakkal ise gösterdikleri mücadelelerden dolayı iki takım oyuncularını da kutladı.

Güzel bir karşılaşmanın geride kaldığını belirten Bakkal, "Futbolun sertliğine varım ama keşke kırmızı kart olmasaydı. Sonuç itibariyle keyifli bir maç oldu. Her iki takım oyuncuları da iyi mücadele sergiledi" diye konuştu.

"Buradan istediğimiz sonucu aldığımızı düşünüyorum"

Bakkal, bu akşam Bursaspor karşısında 8-9 as oyuncusunu oynatmadıklarını da vurgulayarak, sözlerini şöyle tamamladı:

"İlk devre oyun planımız tuttu. İkinci devreye istediğimiz gibi yürekli başladık. Golü bulduk, sonra golü yedik. 1-1 olduktan sonra bir kaç net pozisyonumuz var. Bursaspor'un da pozisyonları oldu. Buradan istediğimiz sonucu aldığımızı düşünüyorum. Bursaspor her zaman tehlikeli takımdır. Şimdi bizim üç gün sonraki lig maçına konsantre olmamız gerekiyor. Oyuncularımı kutluyorum."

İLGİLİ VİDEOLAR

Sıradaki Haber
F.Bahçe kupa maçına bu 11'le çıktı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz