Futbol

Güneş'in büyük öfkesi

05 Şubat 2017 Pazar 23:45 - Son Güncelleme 05 Şubat 2017 Pazar 23:49

Derbide oyuncular arasında gerginlik yaşanırken, Şenol Güneş ile Simon Kjaer tartıştı.

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında Vodafone Arena'da oynanan maçta gergin anlar yaşandı. Sarı-laciverlli ekibin 1-0 kazandığı maçta hem saha içi hem saha dışı karıştı.

Karşılaşmanın ilk yarısının bitmesinin ardından saha kenarında hakemleri bekleyen Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, kendisiyle diyaloğa giren Fenerbahçeli Simon Kjaer ile tartıştı.

Sarı-lacivertli oyuncuya eliyle müdahale eden Güneş'i yardımcıları sakinleştirmekte zorlandı. Fenerbahçe kaptanı Volkan Demirel de Şenol Güneş'i sakinleştirmek isterken, tecrübeli teknik adam bu sırada kendisini tutmaya çalışan antrenör Tamer Tuna'ya da sert tepki göstererek eliyle itti.

Maçın hakemleri, ilk yarının bitmesinin ardından soyunma odasına gitmek için saha içinde bir süre beklemek zorunda kaldı. Beşiktaşlı taraftarların tepkisi nedeniyle soyunma odasına giden bölümde güvenlik güçleri önlem aldı. Saha kenarındaki körüğün biraz daha öne getirilmesinin ardından Ali Palabıyık ve yardımcıları soyunma odasına gitti.

Sıradaki Haber
Çebi'den olay sözler: "Entrikalarla..."
Yükleniyor lütfen bekleyiniz